Gündem
12 Kas 2012 10:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:22

BOMBA İDDİA! AZİZ YILDIRIM'A ÇÜRÜK RAPORU NEDENİYLE ŞANTAJ YAPTILAR!

Aziz Yıldırım'ın 'çürük raporu alarak askere gitmemesi' üzerindeki tartışmalar doruk noktasına ulaştı.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın ’çürük raporu alarak askere gitmemesi’ üzerindeki tartışmalar doruk noktasına ulaştı.

İddiaların göbeğinde duran Osman Yalçın, gazeteci ve TV yorumcusu Engin Verel’e açıklamalar yaptı. Aziz Yıldırım’ın yerine muayeneye girerek çürük raporu aldırdığı iddiasıyla suçlanan Osman Yalçın, iddiaları şöyle yalanladı:

Benim doğuştan kalça çıkıklığım var. 2 yaşımdan itibaren 5 kez ameliyat oldum. Her ameliyat olduğumda 6-7 ay yatağa bağlı yaşadım. Ancak benim bir ayağım diğerinden 7 cm kısa değil. Ben de herkes gibiyim. Diğer insanlar gibi top oynayamam ama bir ayağım diğerinden kısa falan da değil. Üstelik Aziz Yıldırım’ın yerine askerlik muayenesine girdiğimi iddia ettikleri tarihlerde ben İsviçre’deydim. Pasaportumda giriş çıkış damgaları mevcut. O zaman benim İsviçre’de olduğumu, Türkiye’de olmadığımı ispat etmem çok kolay. Bu belgeleri de Aziz Yıldırım’a verdim.

Osman Yalçın suçlamalara böyle cevap verirken, bir başka bomba da patlatttı:

Bu konu bana bir kaç yıl önce geldi. Ellerinde böyle bir belge olduğunu iddia eden birileri benden 1.5-2 milyon dolar para istedi. Yoksa ’açıklayacağız’ falan dediler. Ben yüz vermedim. Aziz Yıldırım’a da bir çok kez gidip para istemişler. ’2 milyon dolar vermezsen yayınlarız’ demişler. Aziz Yıldırım da vermedi...