Bomba aşk iddiası! Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla...

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan Deniz aradığı aşkı sonunda buldu. Güzel oyuncu gönlünü ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğluna kaptırdı.

Bomba aşk iddiası! Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla... - Sayfa 1

Tatlı Küçük Yalancılar, Güneşin Kızları, Bodrum Masalı, Çukur, Alev Alev ve Kusursuz Kiracı gibi birçok başarılı projede yer alan Dilan Çiçek Deniz rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

128
Bomba aşk iddiası! Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla... - Sayfa 2

Son dönemde yüzündeki değişimle adından sıkça söz ettiren Deniz, estetikleriyle ilgili olarak 'Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi, denemek istedim' açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu.

228
Bomba aşk iddiası! Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla... - Sayfa 3

ARADIĞI AŞKI SONUNDA BULDU

Ünlü oyuncu şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Son olarak Afra Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile kısa bir birliktelik yaşayan Dilan Çiçek Deniz aradığı aşkı sonunda buldu.

328
Bomba aşk iddiası! Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla... - Sayfa 4

ÜNLÜ YÖNETMENİN OĞLUYLA...

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin ile yeni bir aşka yelken açtı.

428