Politika
21 Şub 2023 20:20 Son Güncelleme: 21 Şub 2023 20:38

Bolu Belediye Meclisi karıştı! AK Parti'li meclis üyesi Tanju Özcan'a su şişesi fırlattı

AK Partili meclis üyesi Hacer Çınar, belediye başkanı Tanju Özcan'a su şişesi fırlattı. Özcan'a "Ahlaksız adam", "Pisliksin" diyen Hacer Çınar, daha sonra kürsüye yaklaşıp eline geçirdiği su dolu pet bardağı da atmaya çalışırken, kürsünün önünde bulunanlar engel oldu.

Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağanüstü toplantısı sırasında ortalık karıştı. Bolu Belediye Meclisi'nde depremzedelere yardım konusunun görüşülmesi için olağanüstü toplantı gerçekleştirildi. Toplantının son bölümlerinde Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında tartışma yaşandı. Oylama sırasında yaşanan gerginlik sırasında arka sıralarda oturan AK Parti'li meclis üyesi Hacer Çınar, Başkan Özcan'a su dolu pet şişeleri fırlattı. Şu şişesi Özcan’ın yanından geçti.

Öfkesi dinmeyen Hacer Çınar, "Pisliksin sen" derken, Özcan, "Hacer Hanım bu laflar sana çok yakışıyor" diyerek karşılık verdi. Hacer Çınar salondan çıktığı sırada kürsüye doğru yönelerek kürsünün üzerinde bulunan su dolu pet bardağı başkana atmaya çalıştı. Kürsünün önünde bulunanlar Çınar’a engel oldu.

O ANLARIN GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI
Özcan yaşanan duruma tepki gösterdi. Olayın görüntülerini Twitter'dan paylaşan Tanju Özcan şu ifadeleri kullandı: "Gerçeğin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. İşte AKP’li Hacer Çınar. Disipline gitmem, partiden ihraç olmama sebep provokatör… İşte gerçek yüzü, hakaret ve küfürleri bu sefer kayda geçti. Ayrıca Depremzedeler için olağanüstü toplanan mecliste HAYIR oyu veren AKP'li üyeleri kınıyorum."