Magazin
18 Tem 2021 11:07 Son Güncelleme: 18 Tem 2021 11:09

BluTV'nin yeni dizisi Saklı'da flaş değişiklik! Sete çıkmadan projeden ayrıldı

BluTV, yeni orijinal dizisi ‘SAKLI’ ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ‘The Affair’ dizisinin uyarlaması olacak ‘Saklı’, birbirlerini yaralarından tanıyan iki evli insanın hikayesini anlatıyor.

Merakla beklenen projenin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor. Senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Saklı dizisinin  yönetmenliğini Akçay ile birlikte Can Teker üstlenecek.

Saklı dizisi ilk duyurulduğunda, yönetmenliğini Ömür Atay'ın yapacağı açıklanmıştı. Ancak, sete çıkılmasına kısa bir süre kala Atay ile yollar ayrıldı.

Dizinin yönetmenliği için senaristliğini de yapan Deniz Akçay ile anlaşıldı. Akçay, Can Teker ile birlikte Saklı'nın yönetmenliğini üstlenecek. Can Teker, daha önce yine BluTV özel yapımı Alef'de, Emin Alper'e de ilk dizinde yardımcı olmuştu.

Deniz Akçay, 2013 yılında hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yapıp yapımcılığını üstlendiği Köksüz filmiyle sektörde çok ses getirdi ve aynı yıl 32. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü, 20. Altın Koza Film Festivali’nde Yılmaz Güney Ödülü; 2015 yılında da 47. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri’nde Mahmut Tali Öngören En İyi Senaryo ödüllerini aldı.