Medya
03 Şub 2022 19:25 Son Güncelleme: 03 Şub 2022 19:43

BluTV’nin çok konuşulan programı ‘40’ın yeni bölümüne Ahmet Davutoğlu konuk oluyor

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin “hard talk” formatındaki programı ‘40’a bu hafta Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu konuk oluyor.

Daha önce hiç sorulmamış soruları yönelten Cansu Canan Özgen’in başarılı sunumuyla BluTV’de yayınlanan ‘40’ın yeni bölümünde Ahmet Davutoğlu, verdiği cevaplarıyla çok konuşulacak.

BluTV’nin, başarıları Türkiye sınırlarını aşan programı ‘40’ın bugünkü bölümüne Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu katılıyor. Başarılı sunucu ve gazeteci Cansu Canan Özgen’in sorularını cevaplayan Davutoğlu, açıklamalarıyla ses getirecek.

Özgen’in sorduğu ‘Sezen Aksu tartışmasında hangi noktada olduğunuzu neden açıklamadınız?’, ‘Başbakanlık döneminizde kullandığınız bazı cümlelerden pişman mısınız?’, ‘Tarihi değiştirecek neleri biliyorsunuz?’, ‘Türkiye kadınlarını koruyamıyor mu?’, ‘Hükümette hangi görevi istiyorsunuz?’, ‘Gelecek Partisi baraj altında kalırsa siyaseti bırakır mısınız?’ sorularına Davutoğlu’nun vereceği cevaplar büyük bir merak konusu.

Formatı BBO Yapım’a ait olan, yapımcılığını ise Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği ‘40’, yeni bölümüyle bugün BluTV’de.