Kültür Sanat
04 Mar 2021 14:55 Son Güncelleme: 04 Mar 2021 14:58

BluTV Mart ayı programı belli oldu

BluTV, Mart ayı takvimini açıkladı. Mart seçkisinde ‘Acans’, ‘Doğu’, ‘Gürkan Şef ile Ateş Oyunları’, ‘Gossip Girl’, 'Bohemian Rhapsody', 'Fantastic Mr. Fox' gibi yapımlar yer alıyor.

Yerli online video platformu BluTV, Mart ayında yayınlanacak içeriklerini duyurdu. ‘Acans’, ‘Doğu’ ve ‘Gürkan Şef ile Ateş Oyunları’ gibi özel yapımlarının yanı sıra, ‘Killing Eve’, ‘Condor’, ‘Gossip Girl’, ‘The Young Sheldon’ gibi yabancı diziler de bu ay BluTV’de izlenebilecek.

Dizilerin yanı sıra "Bohemian Rhapsody", "Fantastic Mr. Fox", "JFK", "Kiss Kiss Bang Bang" ve "Once Upon A Time In America" gibi ödüllü yabancı filmleri de izleyicilerle buluşturacak.

Mart ayı yayın programı şöyle:

Et ve mangal üzerine bir mücadelenin yer alacağı "Gürkan Şef ile Ateş Oyunları" 6 Mart’ta başlayacak. Başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Algı Eke ve Derya Alabora’nın yer aldığı "Acans" ise 11 Mart’ta yayınlanacak.

Bu yılın bir diğer yapımı "Doğu" da Mart ayında izleyiciyle buluşacak. Komedyen Doğu Demirkol’un hem yönetmenliğini hem başrolünü üstlendiği, senaryosunu ise Murat Özsoy’la kaleme aldığı; "Doğu" hiçbir konuda başarılı olamamış bir gencin komedyen olma hikayesini anlatıyor.

Mart ayında ayrıca başrollerini Sandra Oh ve Jodie Comer’in paylaştığı, biri casus, diğeri katil olan iki güçlü kadın arasındaki kovalamacayı anlatan "Killing Eve"in 2. ve 3. sezonları izleyicilerle buluşacak. Kendini tehlikeli bir planın içinde bulan CIA analistinin hikayesini anlatan politik gerilim dizisi "Condor", altı sezon süren fenomen gençlik dizisi "Gossip Girl" ve komedi dizisi "The Big Bang Theory"nin baş karakteri Sheldon’ın küçüklüğünü ve gençliğini anlatan dizi "The Young Sheldon" da izleyiciyle buluşacak diğer yapımlar olacak.

ÖDÜLLÜ FİLMLER SEÇKİSİ
Queen’in solisti, Freddy Mercury’nin hayatını anlatan "Bohemian Rhapsody", Wes Anderson’ın ilk stop-motion animasyon filmi "Fantastic Mr. Fox", Oliver Stone’un yönetmenliğini üstlendiği gerilim filmi "JFK" ve başrollerinde Robert Downey Jr. ile Val Kimmer’ı bir araya getiren kara komedi- aksiyon filmi "Kiss Kiss Bang Bang" bu seçkide öne çıkan yapımlar arasında yer alıyor.

BluTV, bu ay arşivine son olarak Sergio Leone’nin klasikleşmiş filmi "Once Upon A Time In America"yı da katıyor. Robert De Niro ve James Woods gibi isimlerin başrolü paylaştığı "Once Upon A Time In America" birlikte büyüyen bir grup Yahudi gencin gangster dünyasına girişini konu alıyor.