Gündem
20 Eki 2010 13:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:43

BLOOMBERG HT'YE ABD'DEN "MEDYA ÖZEL ÖDÜLÜ"

Yayın hayatına 10 ay önce başlayan Bloomberg HT'ye Amerika'da “Medya Özel Ödülü” verildi.

Türk- Amerikan İş Konseyi (TAİK) ve American Turkish Council(ATC) iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesi adına Washington’da 10'dan fazla oturum içeren bir konferans düzenlendi ve düzenlenen konferansta Bloomberg HT’ye “Medya Özel Ödülü” verildi.  

Bloomberg HT, bu ödüle Türkiye’yi uluslararası medya dünyasında başarılı temsili ve gösterdiği yüksek başarı ile layık görüldü. Washington’da düzenlenen törende ödülü Bloomberg HT Ekonomi Direktörü Prof. Dr. Kerem Alkin, ATC Yönetim Kurulu Başkanı Büyükelçi Ricard Armitage ile TAİK Başkanı Haluk Dinçer' den aldı.  

Prof. Dr. Kerem Alkin, ödülü almaktan dolayı duyduğu mutluluğu paylaşırken, “Ciner Medya ve Bloomberg Television stratejik ortaklığı ile Türk yayın dünyasına girmiş olan Bloomberg HT, Bloomberg'i dünya çapında ünlü kılmış olan hız, tarafsızlık ve kesinlik ilkelerini Türkiye'de aynı şekilde sürdürerek kısa sürede mutlaka takip edilmesi gereken bir kanal olmuştur. 2010 Ocak ayında Türkçe olarak yayına başlayan Bloomberg HT’nin bu önemli ödülü almasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve bu ödülü bize layık gören Türk- Amerikan İş Konseyine ve American Turkish Council’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.