Polemik & Kulis
20 Ağu 2021 11:11 Son Güncelleme: 20 Ağu 2021 13:34

Bloomberg HT’de üst düzey görev değişikliği! Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?

Ciner Yayın Holding'e bağlı Bloomberg HT kanalında üst düzey görev değişikliği yaşandı.

Ciner Yayın Holding bünyesinde yayın yapan ekonomi kanalı Bloomberg HT'de üst düzey görev değişikliği yaşandı. Gökhan Şen, Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmenliği görevinden 'kendi isteğiyle' ayrılırken yerine Açıl Sezen getiriliyor.

1 EYLÜL’DE GÖREVE BAŞLAYACAK

Söz konusu atama kararı 1 Eylül'den itibaren hayata geçirilecek. Gökhan Şen’in yorumcu olarak kanalda göreve devam edeceği öğrenildi.

AÇIL SEZEN KİMDİR?

Lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamladı. 2010 yılında anchor olarak kadrosuna katıldığı Bloomberg HT’de, bu görevine ek olarak Radyo Genel Yayın Yönetmenliği görevini de yürüttü. Daha öncesinde Vatan Gazetesi Ekonomi Müdürlüğü yaptı. Uzun yıllar Doğuş Medya Grubu ve Sabah Gazetesi’nde ekonomi ve finans alanında haberci ve yönetici olarak çalıştı. 2006 - 2015 yılları arasında Gazeteport ve The Lira adlı haber ve finans sitelerinde yönetici ortak olarak görev üstlendi.

 

GÖKHAN ŞEN KİMDİR?

Marmara Üniversitesi 'Aktüerya' Bölümü mezuniyeti sonrası, 2007 yılında Finans Bölümü üzerine master yaptı. 2007 yılında Ata Yatırım’da Yatırım Danışmanı olarak kariyerine başladı, 2009 yılından itibaren Fon ve Portföy Yöneticisi olarak devam etti. 2010-2013 yılları arasında Bloomberg HT’de Araştırma Müdürü olarak görev aldı. 2013-2015 yılları arasında Ak Yatırım'da Uluslararası Piyasalar Araştırma Müdürü olarak çalıştı. Bloomberg HT Televizyonu’nda Ekonomi Koordinatörlüğünün ardından Genel Yayın Yönetmeni olarak kariyerine devam etti.