Gündem
12 Mayıs 2015 13:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:33

Bkm Tur Güney Kore’ye ofis açtı!

Turizm sektöründe her yıl yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren Bkm Tur, gerek ekonomik yükseliş, gerekse bölgenin merkezi olma konumuyla dikkat çeken Güney Kore’ye merkez ofis açtı.

Sektöre 5 yıl önce giren ve her sene yeni yatırımlar ve kazanımlarla kendinden söz ettiren Bkm Tur, yoluna Uzak Doğu ile devam ediyor. Uzak Doğu pazarından 15 bin kişiyi ülkemize getiren Bkm Tur, bölgedeki gerek ekonomik yükselişi, gerekse merkezi olma konumunu dikkate alarak Güney Kore’ye merkez ofis açtı.

Bkm Tur Yönetim Kurulu Başkanı Berces  Aslan, “Uluslar arası pazarda yaptığımız yatırımlarla, gerek ülke ekonomisine faydalı oluyor, gerekse ülkemizin tanıtımı için yatırım yapıyoruz” dedi. Aslan, Türkiye’nin güzelliklerini pazarlama ihtiyacı duymadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “O kadar güzel bir ülkede yaşıyoruz ki,  bu ülkeyi pazarlamak adına çok uzun süreçlere ihtiyaç yok.

Sadece doğru yatırımlarla ilerlemek gerekiyor. Singapur, Malezya, Endonezya ve Kore'den misafir getiriyoruz. 2014'te 12 bini Kore'den, 3 bini de diğer ülkelerden olmak üzere toplamda 15 bin kişi ağırladık. Bu yıl ise hedefimiz yüzde 100'e yakın bir büyüme yakalamak. 25-30 bin kişiyi Türkiye'ye getirip mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlamak.”

2016 İÇİN YENİ ROTA ÇİN ve BREZİLYA

Yeni yatırımlarına 2016’da devam edecek olan Bkm Tur, iki pazarda daha lokomotif olma hedefinde olacak. Bkm Tur Yönetim Kurulu Başkanı Berces  Aslan, “Brezilya ve Çin'e odaklandık. Bu iki ülkede ciddi bir potansiyel var. Öncelikli hedefimiz Brezilya” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “2015 yılı sonuna kadar altyapı çalışmalarımızı tamamlayıp, 2016'da bu iki ülkeden turları başlatmayı planlıyoruz.”

Bkm Tur, hali hazırda iç  pazarda 700’den fazla yurt dışı tur programı ve 500’e yakın tatil oteli ile hizmet vermeye devam ediyor.

Bkm Tur Güney Kore adres bilgisi: Bkmkorea Co. Ltd.  1005  Doosan We’ve  Pavilion Office , 58/1 , Soosong- dong , Jongro – Gu  , Seoul  - Korea