BKM oyuncusundan şoke eden sözler! Kaldığım oteli yaktı, beni bıçakladı!

Geçtiğimiz günlerde 2.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Gözde Kayra'ya şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelen Metin Yıldız, sessizliğini bozdu.

BKM oyuncusundan şoke eden sözler! Kaldığım oteli yaktı, beni bıçakladı! - Sayfa 1

Eski eşinin de şiddet gördüğünü söyleyerek ayrıldığı Metin Yıldız'ın yeni sevgilisi Gözde Kayra da şiddet gördüğünü iddia etmişti. Metin Yıldız ise asıl şiddeti kendisinin gördüğünü, sevgilisi tarafından bıçaklandığını iddia etti.

116
BKM oyuncusundan şoke eden sözler! Kaldığım oteli yaktı, beni bıçakladı! - Sayfa 2

BKM oyuncusu Metin Yıldız, eski eşinin şiddet iddiaları sonrasında boşanmış bir süredir yeni sevgilisi Gözde Kayra ile beraberdi ki Kayra da ünlü oyuncudan şiddet gördüğünü iddia ederek karakola başvurdu. Bu iddia gündeme bomba gibi düştü ve Metin Yıldız'ın adı 'dayakçı' olarak anılmaya başlandı. Yıldız ise bu iddiaları asıl şiddeti kendisinin gördüğünü söyleyerek yalanladı. 

216
BKM oyuncusundan şoke eden sözler! Kaldığım oteli yaktı, beni bıçakladı! - Sayfa 3

 İlişki boyunca şiddet gören kişi bendim diyen Yıldız, "Gözde’nin ‘kişiye bağımlı hasta’ raporu var. Ayrılmak istedim diye kaldığım otel odasını ateşe verdi, beni bacağımdan bıçakladı" diyerek anlattı. 

316
BKM oyuncusundan şoke eden sözler! Kaldığım oteli yaktı, beni bıçakladı! - Sayfa 4

Seni yakarım, seni bitiririm: Metin Yıldız, sevgilisi Gözde Kayra'nın ayrılmak istemediği için oteli yaktığını şu cümlelerle iddia etti: ''Gözde Hanım'ın bana zarar vereceğini anlayıp önlem almaya çalıştım. Birinci yılımızı doldurduğumuz gün balıkçıda buluştuk. Ona "Senden ayrılmamın bedeli neyse ödemeye razıyım. Dayanamıyorum ve istemiyorum" dedim. Bana "Seni yakarım, beni dövdüğünü söylerim ve seni bitiririm" gibi tehditler savurdu.''

416