Magazin
01 Haz 2018 11:33 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:41

Bizim Hikaye'nin genç oyuncusu uyuşturucudan gözaltına alındı!

Beşiktaş'ta, oyuncu Yağız Can Konyalı ve arkadaşının bulunduğu otomobilden 19 gram uyuşturucu çıkması üzerine şahıslar karakola götürüldü.

'Bizim Hikaye' dizisinin başarılı oyuncusu Yağız Can Konyalı'nın içerisinde olduğu arabadan 19 gram uyuşturucu madde bulununca karakola götürülerek ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Habertürk'ün haberine göre, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, gece saat 04.30'da yaptığı yol uygulaması sırasında içerisinde T.A ve oyuncu Yağız Can Konyalı'nın bulunduğu otomobili durdurdu.

OTOMOBİLDEKİ KOKU POLİSİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Otomobil içerisinde bulunan Yağız Can Konyalı ve T.A., GBT kontrolünden geçirildi. Yapılan işlemler sırasında otomobilin içerisinde bir koku olduğunu fark eden polis memurları oyuncu ve arkadaşı T.A.'yı otomobilden indirdi. Karakola götürülerek ifadeleri alınan Yağız Can Konyalı ve arkadaşı serbest bırakıldı.



YAĞIZ CAN KONYALI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Yağız Can Konyalı 20 Eylül 1991'de İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Trabzonludur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Yağız Can Konyalı sevenlerinin karşısına ilk kez 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' adlı dizi ile geçti. Ama asıl kendini geniş kitlelerce tanınması 'Adı Mutluluk' dizisindeki 'Zeki' rolüyle oldu.

'Takım: Mahalle Aşkına' filmindeki 'Turgay' rolüyle Altın Portakal Jüri Özel Ödülü'nü kazanmayı başararak herkese kendini kanıtladı.

Yağız Can Konyalı, şu sıralar 'Bizim Hikaye' dizisinde Rahmet karakterini canlandırıyor.