Televizyon
27 Tem 2022 13:57 Son Güncelleme: 27 Tem 2022 14:01

'Biz yalaka değiliz' diyen Hande Fırat'a Emin Pazarcı'dan müdahale: "Kendi adına konuş..."

Canlı yayında "Biz yalaka değiliz" diyen Hande Fırat'a, Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı'dan "'Biz' değerlendirmesine katılmıyorum. Kendi adına konuşabilirsin" yanıtı geldi.

Hürriyet yazarı Hande Fırat, CNN Türk'te sunduğu 'Gece Görüşü' programında; kendisine ve programa yöneltilen 'yalaka' eleştirilerine yanıt verdi. 

Canlı yayında "Biz yalaka değiliz" diyen Hande Fırat'a, Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı'dan "'Biz' değerlendirmesine katılmıyorum. Kendi adına konuşabilirsin" yanıtı geldi.

Demirören Medya Grubu'na ait Hürriyet gazetesinin yazarı Hande Fırat, aynı zamanda sunucusu olduğu CNN Türk'teki 'Gece Görüşü' programında, sosyal medyadan kendisine ve programa yöneltilen 'yalaka' eleştirilerine yanıt verdi.

Canlı yayında "Bizler, çok affedersiniz, RTÜK'ten de özür diliyorum, yalaka falan değiliz. O'cu da değiliz, bu'cu da değiliz. Hepimiz, kendimiz işimizi yapmaya çalışıyoruz.Bizi de oradan böyle, çok büyük kalelerde falan sanmayın. Biz, sizin gibi normal insanlarız" diyen Hande Fırat'a, Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı'dan "'Biz' değerlendirmesine katılmıyorum. Kendi adına konuşabilirsin" yanıtı geldi.