Magazin
08 Mar 2019 16:23 Son Güncelleme: 08 Mar 2019 17:31

Birsen Bekgöz ile Nihat Doğan aşkı nasıl başladı?

Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'nın hazırladığı, Türkiye’nin ilk YouTube canlı yayın programı ‘Magazin Noteri'nin bu haftaki konuğu, herkesin Survivor 2018’den tanıdığı milli sporcu Birsen Bekgöz oldu.

Program boyunca tüm sorulara içtenlikle cevap veren Bekgöz, Nihat Doğan ile nasıl tanıştıklarını da anlattı. 

Bekgöz “Nihat Doğan ile ilk kez Survivor görüşmeleri esnasında Acun Medya’da karşılaştım. Nihat ilk görüşte aşık olmuş. Survivor adasında sürekli benimle ilgilendi ve küçük imalarda bulunmuştu. Ben karşılık vermeyince ilgisi bıçak gibi kesildi. Sonra Kıbrıs finalinde de ben küçük bir imada bulundum ve bana söylediği şarkıyı ona söyledim. Bir daha da elimi bırakmadı. Survivor’dan sonra birbirimizi tanıma fırsatımız oldu. Nihat Doğan’ı tanıdıkça onun nasıl bir insan olduğunu anladım ve ben de aşık oldum. Nihat Doğan’ın da dediği gibi Survivor’ın kazananı ben oldum.” açıklamalarında bulundu.

BIRSEN BEKGÖZ VE NIHAT DOĞAN EVLENIYOR

“ÇOCUĞUMUZ OLSUN İSTİYORUZ”

Ünlü milli koşucu Birsen Bekgöz, ilk kez tarih verdi. Bekgöz, Nihat Doğan ile evlilik tarihini ilk kez canlı yayında açıkladı. Bekgöz “ Nihat Doğan ile çocuk yapmak istiyoruz, zaten Nihat Doğan’da hoşuma giden şey bana direkt evlenme modu ile gelmesiydi. Evlilik hazırlıklarını tamamladıktan sonra bu yaza evlenmeyi düşünüyoruz” dedi.

“DEVLET MEMURU BİR ÖĞRETMENİM”

Türkiye'nin milli koşucularından biri olan Birsen Bekgöz, üç Türkiye rekorunun sahibi… Milli Sporcu olmasının yanında devlet memuru bir öğretmen olduğunu belirten Bekgöz, “ Daha önce bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalıştım. Daha Sonra daha rahat spor yapabilmek için Millilik ataması oldu ve devlet okuluna geçtim. Yıllardır devlet memurluğu yapıyorum. Ve bir anadolu lisesinde beden eğitimi öğretmeniyim” dedi.