Televizyon
12 Mar 2013 12:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

BİROL GÜVEN'DEN YENİ DİZİ! 90'LAR HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Seksenler'in yapımcısı olan Birol Güven, Doksanlar dizisi için de hazırlıklara başladı.

Yapımcı ve senarist Birol Güven'in son projesi Doksanlar dizisinin kadrosu netleşmeye başladı.

Yapımcı ve senarist Birol Güven yeni dizisi Doksanlar'da oynayacak iki ismi twitter adresinden açıkladı. Birol Güven, söylendiği gibi Ferhan Şenşoy ve Derya Baykal'ın değil kızları Derya Şensoy ve Ferhan Şensoy'un oynayacağını yazdı.

Güven, yapım aşamasında olan Doksanlar dizisinin sadece dekorunun şimdiden 1.2 milyon TL'yi aştığını belirtti

MinT Yapım'ın Doksanlar sayfasında "Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız hep güzeldi 90′larda... " diye başlayan tanıtım metninde 90′lar "Özel televizyon kanalları yeni pencereler açtı hayatlarımıza... Pembe diziler izler pembe panjurlu hayaller kurardık... Şahane Pazarlarımız 7′den 77′ye herkesi ekrana toplardı... Bizimkiler en çok Süper Baba'yla duygulanırdı. Yüksek belli, markalı kotlarımızın altına, ışıklı spor ayakkabılarımızı giyer, kahraman bakkalları bırakıp süper marketlere koşardık. Fastfoodları bandıra bandıra yer, doyamazdık tadına... Tanklar demode, darbeler postmodern oldu doksanlarda... Birbirinden süper radyolarımız kral şarkılarımız vardı. A acayip geçerdi günlerimiz, şıkıdım şıkıdım oynar, şımarık aşklar yaşardık umarsızca... Keşke, hiç bitmeseydi 90lar..." cümleleri ile özetlenmiş.

Birol Güven'in bir diğer projesi olan Seksenler TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Doksanlar dizisinin de, aynı kanalda yayınlanması bekleniyor.