Magazin
13 Mayıs 2021 21:42 Son Güncelleme: 14 Mayıs 2021 10:03

‘Birlikte değiliz’ demişti! Sibel Can ile Emir Sarıgül aşkı belgelendi!

Emir Sarıgül ile Sibel Can’ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. ’Birlikte değiliz' açıklaması yapan çiftin aşkı fotoğraflandı…

Tv100, Emir Sarıgül ile ünlü şarkıcı Sibel Can'ın birlikte tatil yaptığını gösteren fotoğrafları paylaştı. Emir Sarıgül, Sibel Can'la beraber tatil yaptığı iddialarını yalanlamıştı, ancak çiftin fotoğrafları ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Sibel Can ile Emir Sarıgül'ün birlikte olduğu iddiaları magazin. Emir Sarıgül eşinden ayrıldıktan sonra sunucu Buket Aydın'la birlikte olmuştu. Ancak iki isim yollarını ayırdı.

Kapanma günlerinde Buket Aydın soluğu Bodrum'da alırken, Emir Sarıgül ise Marmaris'in yolunu tuttu.

Emir Sarıgül teknede keyif yaparken yanında 6 yıldır birlikte aşk yaşadığı öne sürülen ünlü şarkıcı Sibel Can da yer aldı.

50 yaşındaki Sibel can daha önce çıkan aşk iddialarını yalanlamış böyle bir ilişkisi olmadığını savunmuştu.

İddialar üzerine açıklama yapan Emir Sarıgül, "Basında yer alan haberlere sadece gülüyorum. Beni yıpratmak için bilinçli çıkartılan haberler, evet ben teknede tatildeyim. Ama dost meclisindeyim. Çıkan haberleri Allah'a havale ediyorum" dedi.

Ancak 6 yıllık aşkı gösteren fotoğraflarları tv100 paylaştı. Fotoğraf, Emir Sarıgül ile Sibel Can'ın birlikte tatil yaptıklarını gözler önüne serdi.