Gündem
27 Ara 2011 11:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:10

BİRİLERİ BU ÇOCUĞA AKIL FİKİR VERSİN! AYŞENUR ARSLAN SABAH YÖNETİCİLERİNE SESLENDİ! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Medya Mahallesi'nde, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ahmet Hakan hakkında tutuklanacağına ilişkin ortaya attığı iddia konuşuldu.

Her açıklamasıyla olay olan ve çoğu kez bu açıklamalarından dolayı sert eleştiriler alan Rasim Ozan Kütahyalı’nın, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan hakkında tutuklanacağına ilşkin ileri sürdüğü iddia, bugün Medya Mahallesi’nde Ayşenur Arslan ve konuğu olan Milliyet yazarı Mehmet Tezkan tarafından masaya yatırıldı.

Ahmet Hakan’ın bugün köşesine "Odatv ile ilişkimi ispatlayamazsanız şerefsizin önde gidenisiniz" sözleriyle taşıdığı konuyla ilgili olarak yorumların yapıldığı programda, Ayşenur Arslan şaşkınlığını çok sert ifadelerle dile getirdi. Arslan, Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili olarak  şöyle dedi:

"Çok bağıran sakallı bir genç, Rasim Ozan Kütahyalı, bir iddia ortaya attı. İş öyle bir hale geldi ki Sabah internet sitesi bu konuyla ilgili görüş desem tuhaf, açıklama desem değil... Bir şeyler alıp yazıyor... Deniyor ki Ergenekon iddianamasinde sıra ve Ahmet Hakan'da diyor. Bunu da savcılara dayandırıyor. Mayıs 2009'dan beri savcılık bu şahsı izlemeye aldı diyor... Ben zaten biliyordum bunları, 'ben üzülüyorum bu duruma. İki buçuk sene önce uyarmıştım. Bana kahkahalarla güldüler, dinlemediler. 2012 yılında Oda TV ikinci iddianamesi geliyor.' 

BİRİLERİ AKIL FİKİR VERSİN BU ÇOCUĞA

Arslan, Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili olarak Sabah gazetesi yöneticilerine de seslendi:

"Sabah gazetesi yöneticilerine sesleniyorum. Birileri akıl fikir versin bu çocuğa. Çok çirkin, çok fena ve çok ayıp bir şey. Kimse birilerinin tetikçisiyim demesin. Kimse bunu kendine yakıştırmasın. Bu çok vahim bir durum."

Programın konuğu Milliyet yazarı Mehmet Tezkan da Ayşenur Arslan’ın tüm söylediklerine katıldığını belirterek, "Eskiden fikir kavgaları yapılırdı. Kimse kimse için ’bak seni tutuklayacaklar’ demezdi. İşte bunlar bu dönemin ürünleri" diyerek Rasim Ozan Kütahyalı’nın Ahmet Hakan hakkında ileri sürdüğü iddiaya tepki gösterdi.

MEDYARADAR/ÖZEL