Gündem
01 Kas 2018 15:36 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:57

BirGün’den gazetecilik hamlesi

BirGün gazetesi bugün yeni bir mizanpajla okurlarıyla buluştu. Gazetenin birinci sayfasında yer alan “Editörden” notunda, gazetenin yeniliklerinden bahsedildi.

Açıklamada, “Gazetemizin köşesinde editör notu belirdiğinde ‘Eyvah!’ dediğinizi biliyoruz. ‘Ya zam haberidir, ya ceza ya da daha büyük bir kriz...’ diye düşünüyorsunuz” denilerek şu bilgiler verildi:

“Ama bu sefer öyle değil. Güzel haberlerle karşınızdayız. Fark etmişsinizdir, bugün tasarımı değişmiş bir gazeteyi elinize aldınız. Kolay okunabilen, sadece içerikle değil, görsel kullanımı ile de iddialı, aradığımızı hemen bulabildiğimiz rahatlamış bir gazete sunmaya çalıştık. Benzer bir değişikliği çok yakında internet sitemizde de göreceksiniz. Yenilenmiş, gençleşmiş, atak bir site bizi bekliyor. Dijital alana dair hedeflerimiz bununla da sınırlı değil. 2019 yılının ilk günlerinden itibaren basılı gazete ile dijital alanı birleştirmek amacıyla bir dizi yeniliği hayata geçirmeyi planlıyoruz. Ekim ayında yeni yazarlarımız ailemize katıldı. Kasım ayı ile birlikte güçlü kalemleri ailemize katmaya devam edeceğiz. Dostluğumuz eski, çalışma arkadaşlığımız yeni olan Semra Kardeşoğlu ile mutfağımızın güçlendiğini de atlamayalım. Bir iyi haber de Ege'den... Bildiğiniz gibi hafta sonu BirGün-TAKSAV İzmir gazetecilik seminerleri başlıyor. Ama burada kalacak bir gelişme değil. Bu çalışma ile aynı zamanda Ege Bölge Temsilciliği'mizin de ilk adımlarını atmış olacağız. Şimdilik bu kadar. Güzel haberlerde buluşmak dileğiyle...”