Gündem
24 Nis 2014 12:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:06

BirGün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü: Erdoğan yargılanacak

Enver Aysever'in hazırlayıp sunduğu CNN Türk'teki Aykırı Sorular programının konuğu BirGün gazetesi Yazı İşleri Müdürü Barış İnce'ydi

Enver Aysever'in hazırlayıp sunduğu CNN Türk'teki Aykırı Sorular programının konuğu BirGün gazetesi Yazı İşleri Müdürü Barış İnce'ydi. Aysever'in sorularını yanıtlayan İnce, Türkiye gündemini ve solun bu tablodaki yeri hakkında konuştu. Barış İnce, Türkiye'de AKP iktidarına karşı birleşik bir dayanışma hareketinin yaratılmasının zorunlu olduğunun altını çizdi. Seçim sonuçlarıyla ilgili de konuşan İnce, sonuçların AKP'liler tarafından bilinçli biçimde zafer diye sunulduğunu belirterek ortada sanıldığı kadar büyük bir başarı olmadığını söyledi.

BUNLARIN AHLAKI BU KADAR!

İktidar tarafından medya başta olmak üzere birçok alanda bir algı yönetimi işine girildiğini hatırlatan İnce, aşağıdan yukarıya forumların diliyle örgütlenmiş bir muhalefetin AKP'nin gücünü gerileteceğini söyledi. 'Küçükken kalem kutumuzdan bize ait olmayan bir kalem çıksa annemiz bizi döverdi, bunların odalarından kasalarla para çıkıyor' diyen Barış İnce sözlerini 'Arkadaşlarımız öldüren, polise emri veren Başbakan yargılanacak' diye bitirdi.