Magazin
18 Şub 2017 12:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

Birce Akalay’dan duygusal veda!

Sarp Levendoğlu ile olan evliliğini, geride bıraktığımız ay sonlandıran oyuncu Birce Akalay, evinden taşınırken yazdıklarıyla duygulandırdı.

Magazin gündeminin de bir dönem yakından takip ettiği çiftlerden olan Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, evliliklerini sonlandırmış ve sonrasında taraflar konuyla ilgili pek konuşmamıştı.

Ayrılık sonrası eski eşiyle birlikte oturduğu evi boşaltan Akalay, Bebek’teki evinin penceresinden çektiği bir fotoğrafı son derece duygusal satırlarla paylaştı.

“En çok,sabah erken uyandığımda ve akşamın sürpriz bir saatinde bana hediye ettiğin altın Güneş ve Ay’ı seyre dalma imkanımı, kafamı bahçeye uzattığımda rüzgarı koklayıp o gün poyraz mı, lodos mu anlamayı, bulut boğaza indiğinde kendimi gökyüzünde hisettirmeni, karşı komşumun bacasına konan beyaz sokak çocuklarımı, penceremden evime dolan buram buram yasemin, bahçeme dağılan lavanta kokusunu, en sevdiğim şehrin gerdanından süzülen gemilerin sirenlerini sanki onlarla seyir ediyormuşum gibi duymayı, her minderime tüneyen ve evime kendi eviymiş gibi girip çıkacak kadar bana güvenen misafir kedileri özleyeceğim… Şükürler olsun gördüğüm her güzel güne…”