Polemik & Kulis
15 Eki 2020 16:05 Son Güncelleme: 15 Eki 2020 16:56

Birand'ın öğrencisiydi...O isim Kanal D Haber'e böyle veda etti! (Medyaradar/Özel)

Demirören Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Kanal D'de bomba bir ayrılık yaşandı. 10 yıldır kanalda görev yapan ve Mehmet Ali Birand'ın öğrencisi olan başarılı isim kanalla yollarını ayırdığını açıkladı.

Kanal D'nin başarılı Cumhurbaşkanlığı muhabiri Seçil Özer sürpriz bir kararla Kanal D Haber ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

Kanal D’de 10 yıldır görev yapan tecrübeli isim ‘VEDA’sını sosyal medyadan duyurdu. 

Kanal D’nin haber merkezini ilk kez 17 yaşında gördüğünü paylaşan Seçil Özer duygu dolu bir mesajla takipçilerine seslendi. 

VEDANIN ZAMANI

Seçil Özer, Instagram hesabından yaptığı paylaşımında şöyle dedi:  

“17 yaşında ilk gördüğüm haber merkezi, Kanal D... Dönüp dolaşıp 11 yıl sonra dönmüştüm aynı adrese... Üstelik Mehmet Ali Birand'a bağlanacak; o soracak, ben anlatacaktım... Ne büyük heyecan... Sadece o nedenle bile en doğru kararlarımdan biri... Merhaba diyeli 10 yıl oldu... Dönüp baktığımda ne çok iyiki ne çok gurur var bu ekranda... Şimdi 10 yıl sonra doğru olduğuna inandığım bir başka kararın, gurur duyacak yeni anların ve VEDAnın zamanı….”

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İrem sen 10 yıl geriye git birlikte buraya geldiğimiz günü hatırla… Özgen sen arada bak hatırla sol yanına… Durak abi sen şiirler oku.. Bayram! Çok iyi yaaa… diyeceğin anlar yaşa! Veyso! O güzel görüntüleri çekmekten vazgeçme… Yetaaaaa… sen anladın… Bu arada Arda! En sevdiğim en sevimliniz kimse bakmasın kusura… Volki hep zirvede ol.. Canan bırak temizliği biraz rahat… Oğuz! Seçil Hanım, Seçil Abla’dan Seçil’e evrilen yolculuğumuz isim unutmaya varmasın lütfen… Yaso! Mirasım dolapta… Asıl miras bence yaşanan anlarda… Arzuş bürodaki annem.. Kendini yorma… Okay! O görüntüyü koyma 😊 Ve adını sayamadığım tüm dostlar! Seviyorum hepinizi… Klişe cümleler yakışmaz Kanal D Haber’e, biliyorum… Ama bir klişe bu kadar güzel anlatamazdı durumu… “İyi günde kötü günde birlikte olduk”klişesi… Haber yazarken, çekerken, sunarken ve en çok da kayıplar yaşarken aile olduk… Tam 10 yıldır ailemden çok zaman geçirdiklerim var aranızda.. Kırdıklarım, kırıldıklarım da var elbette… Bugün bence her şeyi geride bırakma zamanı.. Hakkım helal, sizler de helal edin… Lütfen güzel anlar kalsın aklınızda.. “Seçil” denilince gülerse yüzünüz, o bana yetecektir her zaman…. Herkese her şey için sonsuz teşekkürler… Güzel günlerde, güzel adreslerde görüşmek üzere…

Seçil Özer Yakınbaş (@secilozer)'in paylaştığı bir gönderi ()

SEÇİL ÖZER KİMDİR?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunu olan Seçil Özer 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Kanaltürk ekranlarında ilk iş deneyimini yaşayan başarılı muhabir, Kanaltürk tecrübesinin ardından Skytürk ve Kanal 24’te haber muhabirliği yapmış 2010 yılında ise Kanal D ekranlarında görevine devam etmiştir.

Başarılı muhabir özellikle Mehmet Ali Birand yönetiminde hazırlanan Kanal D Ana Haber'de ön plana çıkmış ve tanınmıştır. Özellikle bu dönemde hazırladığı Ankara merkezli siyasi haberler izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Kanal D Ana Haber sunucularında değişiklik yaşanmasına karşın Seçil Özer istikrarlı bir şekilde görevini sürdürmeye devam etti.

Kanal D’de Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliği yapan Seçil Özer, Parlemento muhabirliği de yapmış ve Anayasa çalışmalarını takip etmiştir. Kanal D’de daha önce Söz Meclisten Dışarı isimli programı ve Ahmet Hakan ile Kanal D Ana Haber'de Seçil Özer ile Perde Arkası bölümünü sunmuştur.