Televizyon
19 Oca 2013 18:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:39

BİRAND'IN ACISI ÜNLÜ EKRAN YÜZLERİNİ PERİŞAN ETTİ!

Cenaze törenindeki acı Başak Şengül, Hande Fırat, Deniz Arman, Deniz Bayramoğlu gibi ekran yüzlerini adeta perişan etti.

M. Ali Birand’ı son yolculuğunda yalnız bırakmayan meslektaşları en zor canlı yayınlarını yaptılar. CNN Türk’ün ünlü ekran yüzleri cenaze töreninde gözyaşlarına boğulurken acılarını seyirciden gizleyemediler. Başak Şengül, Hande Fırat, Deniz Arman, Deniz Bayramoğlu gibi ekran yüzleri kadar başta Ferit Aslan olmak üzere muhabirler de ağlamaktan kendilerini alıkoyamadılar. Tarifi imkansız bir acıya sahne olan cenaze töreni Birand’ın meslektaşları için ne olduğunu, kim olduğunu da canlı yayında gözler önüne serdi. CNN Türk habercileri için bu en zor yayınlardan biriydi. Önce Birand’ın dediği gibi yaptılar, "acıyı yüreklerine gömüp işlerine kendilerini verdiler".

SPİKERİN DAĞILDIĞI AN!

Merkez stüdyodan zor yayını üstlenen isim Başak Şengül oldu. CNNTürk muhabiri de cenaze töneninden röportajları ekrana taşıdı. Birand’ın cenazesini sunan Başak Şengül son ana kadar metanetini korudu. Ama Birand’ın cenaze namazı kılınıp naaşı omuzlara alındığında darmadağın oldu. Çünkü artık o son an gelmişti.

MUHABİR DE AĞLADI

Başak Şengül kendini toparlayamayınca yayını cenaze törenindeki muhabire devretti. Ama kameralar ona döndüğünde o da gözyaşları içindeydi.

DENİZ ARMAN BİTMİŞ HALDEYDİ

Birand’ın ölüm gününde onun koltuğuna o oturmuştu. Deniz Arman için Birand’a veda çok daha ağır oldu. Zira en zor günlerinde Birand hep ona destek çıkmış, alkol sorunu nedeniyle ’kovmak’ yerine onu kazanmaya çalışmıştı.

Deniz Arman da cenaze camii avlusundan çıkarken bitmiş haldeydi. Gözleri ağlamaktan şişmiş bir halde ağlayarak şunları söyledi:

Allah herkese kalanlara sabır versin en çokta bizim ihtiyacımız var diye düşünüyorum.  Her sabah aynı kapıdan içeri girerdik ben şimdi nasıl gireceğim o kapıdan. Çok ağır bir yumruk yemiş gibiyim.