Televizyon
11 Haz 2021 07:38 Son Güncelleme: 11 Haz 2021 09:49

Bir Zamanlar Çukurova’da flaş ayrılık! Ekiple vedalaşan oyuncu diziye veda etti

Sezon finali için gün sayan Bir Zamanlar Çukurova’da yaprak dökümü devam ediyor. Bir yıldız oyuncu daha diziden ayrılıyor.

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaprak dökümü devam ediyor. Daha önce yaşanan ayrılıklara bu kez de dizide Sevda karakterine hayat veren Nazan Kesal eklendi.

BERGEN’İN ANNESİ OLACAK

tv100’de yer alan habere göre ekibe veda eden Kesal'ın adı bir süredir Bergen filminde Demet Evgar’ın annesi rolü için geçiyor.

Bu hafta 100. bölümü ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 102. bölümde sezon arası verecek.

NAZAN KESAL KİMDİR?

Nazan Kesal, 28 Mart 1969 tarihinde Manisa, Köprübaşı ilçesinde doğmuştur. Asıl adı Nazan Kırılmış’dır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Salihli’de okudu. Salihli Ticaret Lisesinden mezun oldu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro - Oyunculuk bölümünde 1991 yılında mezun oldu. Beykent Üniversitesi Sinema TV bölümünde yüksek lisansını yaptı.

1996 - 2004 yılları arasında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı. 2004 başında Bursa Devlet Tiyarosu'na atanan sanatçı, Ankara Sanatevi Tiyatrosu, Tiyatro Ayna, Tiyatro İstanbul, Diyarbakır Sanat Merkezi gibi özel topluluklarda da çalıştı.

Nazan Kesal, 18 Aralık 2005 tarihinde oyuncu Ercan Kesal ile evlendi. Poyraz (d.2006) adında bir oğlu vardır.

Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşen Nazan Kesal, Tv dizileri, sinema ve reklam filmlerinde rol aldı. 1996 - 2004 yılları arasında Diyarbakır Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı.

2004 başında Bursa Devlet Tiyarosu'na atanan sanatçı, Ankara Sanatevi Tiyatrosu, Tiyatro Ayna, Tiyatro İstanbul, Diyarbakır Sanat Merkezi gibi özel topluluklarda da çalıştı. Beykent Üniversitesi Sinema TV bölümünde master yapmıştır.