Bir Zamanlar Çukurova'da bomba ayrılık! O isim diziye veda ediyor

ATV'nin hafta içi Perşembe günleri izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukuorova'da flaş bir ayrılığın yaşanabileceği iddia edildi. Ünlü oyuncu Vahide Perçin, ayrılma kararı aldı.

Bir Zamanlar Çukurova'da bomba ayrılık! O isim diziye veda ediyor - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Nazan Kesal'ın dizi kadrosuna dahil olduğu ATV'de ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova'da şok edici bir ayrılığın kapıda olduğu gündeme geldi. Flaş ayrılık iddiaları çıkan dizide ünlü oyuncu Vahide Perçin'in müsaade istediği söylendi.


111
Bir Zamanlar Çukurova'da bomba ayrılık! O isim diziye veda ediyor - Sayfa 2

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman'ın validesi Hünkar Yaman karakterine hayat veren başarılı oyuncunun ayrılmak istediği iddia edildi. Geçen sezonda böyle bir iddia gündeme gelmiş ancak yapımcı tarafından yalanlanmıştı.


211
Bir Zamanlar Çukurova'da bomba ayrılık! O isim diziye veda ediyor - Sayfa 3

Usta oyuncu Vahide Perçin'in Nazan Kesal'ın kadroya dahil olması sonucu böyle bir karar aldığı söylentileri yayılırken, Perçin'in sette bazı konularda yaşananlardan ötürü kesin ayrılık kararı aldığı konuşuluyor.


311
Bir Zamanlar Çukurova'da bomba ayrılık! O isim diziye veda ediyor - Sayfa 4

Vahide Perçin Kimdir?

Vahide Perçin, 13 Haziran 1965 tarihinde İzmir Karşıyaka’da doğmuştur. Aslen Yunanistan göçmenidir. Üniversiteye başladığında İktisat Fakültesine girdi. 

411