Magazin
15 Mayıs 2012 15:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:39

BİR YAKINLAŞMA OLDUYSA ŞEREFSİZİM!

Ece Erken Reina'da futbolcu Sercan Yıldırım'la öpüştüğü iddialarına ağlayarak yanıt verdi.

34. yaşına giren Ece Erken, hafta içi doğum gününü kutladıktan iki gün sonra Reina'da da kutlama yaptı. Bu kutlama gecesinde Ece Erken'in geçen sene adı aşk dedikodularına karıştığı Sercan Yıldırım'la yakınlaştığı hatta öpüştüğü iddia edildi.

'DAVA AÇACAĞIM'
Ece Erken bu sabah katıldığı programda gözyaşlarına hakim olamadı. Bu iddialara cevap verdi. İşte Ece'nin göz yaşları içinde yaptığı o açıklama; ''Doğum günümü kutlamaya gittim. Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamaya gitmedim.  Demet ve eşiyle gitmişim ben oraya. 5 dakika uğradım yanlarına. Hatta ben Sercan'la kavga ettim. Doğum günümü twitter'da kutladığı için.. Bir de öpüşecek yer mi kalmadı. Reina'da insanların gözü önünde. Saçma sapan bir haber, dava açıyorum. Eğer bir öpüşme, bir yakınlaşma olduysa şerefsizim. Belki hoşlandığım bir çocuk var. Gerçekten yeter..

'BELKİ ALİŞAN'LA BİRLİKTE OLACAĞIM'
Öpüştü kelimeleri çok ağır laflar. Ben kocamla öpüşmedim gece klübünde. Belki hoşlandığım birisi olacak. Ona da engel oluyorlar. Atıyorum Alişan'la dünya tersine döner birlikte olurum. Bunları nasıl açıklayacağımı şaşırıyorum''