Bir uyarı da İmamoğlu'ndan geldi! İstanbul bir gecede 1987'ye dönebilir!

Mart ayında beyaza bürünen İstanbul'da hava durumu göstergeleri akıllara 1987'deki kar fırtınasını getiriyor. Tüm uyarılar şiddetli kar yağışı için yarın saat 18.00'den sonrasını işaret ederken bir açıklama da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. İmamoğlu, "Cumartesi günü, bu 4-5 günün en yoğun kar yağışının olacağı gün. Evinizde kalın, araç kullanmayın" sözleriyle vatandaşları uyardı.

Bir uyarı da İmamoğlu'ndan geldi! İstanbul bir gecede 1987'ye dönebilir! - Sayfa 1

Meteorolojik kaynaklar bir haftadır İstanbul için soğuk ve kar yağışlı hava uyarısında bulunuyor. Geldi, geliyor derken kar yağışı dün etkili şekilde şehrin birçok noktasında kendisini gösterdi.

115
Bir uyarı da İmamoğlu'ndan geldi! İstanbul bir gecede 1987'ye dönebilir! - Sayfa 2

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu dün yaptığı açıklamada, "Cumartesi akşam saat 18.00 ile pazar sabah saat 06.00'ya kadar sıkıntılı bir durum gözüküyor, onun içinde tedbirlerimiz aldık" ifadelerini kullandı.

215
Bir uyarı da İmamoğlu'ndan geldi! İstanbul bir gecede 1987'ye dönebilir! - Sayfa 3

 Yarına ilişkin bir uyarı da İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi.

315
Bir uyarı da İmamoğlu'ndan geldi! İstanbul bir gecede 1987'ye dönebilir! - Sayfa 4

"ZORUNLU OLMADIKÇA TRAFİĞE ÇIKMAYIN"
Afet Koordinasyon Merkezi'nde karla ilgili gelişmeler ve alınan tedbirler konusunda bilgi veren İmamoğlu, "Sabah Meteoroloji ile ilgili bilgi aldığım arkadaşlarımla ifade etmek isterim ki tahminler aslında tam da ifade edildiği biçimde yaşanıyor. 

415