Gündem
03 Mayıs 2012 00:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:36

BİR TWİT ATTI, FENERLİLER AYAKLANDI! KANAL D ANCHORMANİ SERDAR CEBE TWİTTER'DA NEDEN TT OLDU?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Yazdığı bir tweet yüzünden Fenerbahçelilerin tepkisini çeken Kanal D anchormani Serdar Cebe'ye Medyaradar ulaştı.

Yazdıgı bir tweet yüzünden Fenerbahçelilerin tepkisini çeken Kanal D Ana Haber’in hafta sonu anchormani Serdar Cebe’ye Medyaradar ulaştı.İşte deneyimli anchormanin ağzından o tweetin hikayesi...

KOCAMAN İLE İLGİSİ YOK
Serdar Cebe yanlış anlaşıldığını sözlerinin Fenerbahçe Camiası ve Teknik Direktör Aykut Kocaman’la bir ilgisi olmadığını, twittin günler önce yazılmış ve  bir twitter kullanıcısına verilmiş cevap oldugunu söyledi.

YANLIŞ ANLAŞILDIYSAM ÖZÜR DİLERİM

Serdar Cebe, "Federasyonun kararının acıklanacagı gün gelen bir mesaja cevap vermiştim. Mesajda kocaman ile başlayan ve ağza alımayacak küfür vardı şahsıma yönelik. Bende Galatasaray Trabzonspor macı sonrası o kişiye cevap vermek için mesaj yazdım. ama o kişinin accountunu koymamışım. Trabzon’u yazarken de yanlış yazmışım.Fenerbahçe camiasından çok tepki gördüm.Bunu Aykut Hoca ile ilişkilendirdiler. Ama twitt ortamı böyle bir şey. Algılama farklı. Ben ne Fener Camiasına hakaret ettim ne de sayın Aykut Kocaman’a. Nereye çekersen çek misali laflarım sanki hakaret gibi gösterildi. Sadece o twitt atana cevap vermek istedim. Buna rağmen tepki çektiği için Fenerbahçe Camiasından ve Aykut Hoca’dan yanlıs anlaşıldıysam özür dilerim.  Tabii bana yapılan ölüm tehditleri hakaretler için kim özür dileyecek bilmiyorum. Bu konuda beni arayan bütün Fenerli dostlarıma tesekkur ederim." dedi..


MEDYARADAR/ÖZEL