Polemik & Kulis
08 Eyl 2020 10:44 Son Güncelleme: 08 Eyl 2020 10:57

Bir transfer de TGRT Haber’den! Hangi ünlü ekran yüzü Olay TV ile anlaştı?

Yayın hayatına Ekim ayında başlangıç yapacak Olay TV, bir transfere daha imza attı.

Birbiri ardına yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Olay TV, yine başarılı bir ismi kadrosuna kattı.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; 2013 yılından beri TGRT Haber’de izleyici karşısına çıkan Evren Aydın, Olay TV ailesine katıldı.

Kanal D Haber eski Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar yönetimindeki Olay TV ise Evren Aydın’dan önce, Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirdağ, Ali Ekber Aydın, Şafak Ongan ve Nazlı Bolak gibi güçlü isimleri bünyesine dahil etmişti.

EVREN AYDIN KİMDİR?

1980 doğumlu deneyimli spiker İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu.

Televizyon haberciliği ve haber spikerliği üzerine eğitimini ilk olarak TRT İstanbul stüdyolarında, Kemal Aslan yönetiminde aldı.

Ardından Habertürk TV’de üç yıl boyunca usta gazeteci Ufuk Güldemir yönetimindeki haber merkezinde prodüktör, spiker ve muhabir olarak çalıştı. Aynı zamanda program departmanında, kültür sanat programları hazırlayıp sunan Aydın askerlik görevinin ardından internet televizyonculuğuna yöneldi. Türkiye’nin ilk internet televizyonu olan www.imedya.tv'de haber spikerliği, program sorumluluğu ve muhabirlik yaptı.

Ardından USCD - California Üniversitesi’nde okul televizyonunda staj programına katılan Aydın Türkiye'ye dönüşte kısa bir spor spikerliği tecrübesinin ardından www.imedya.tv'de freelance olarak özel röportajlar hazırladı. Ardından 1 yıl boyunca Cem TV Ana Haber bültenini sundu

2012 yılının yaz döneminde Haberturk TV'de editör ve muhabir olarak görev alan Evren Aydın 2013 yılından beri TGRT Haber televizyonunda haber spikerliği ve bülten sorumluluğu yapmaktaydı. 

 

 

 

ETİKETLER
#Evren Aydın #Olay TV