Bir taciz itirafı da ondan geldi!

FOX TV'deki 'Yasak Elma'nın 'Halit'i Talat Bulut'un (62), 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Şimşek'i sette taciz ettiği söylenmişti.

Bir taciz itirafı da ondan geldi! - Sayfa 1

FOX TV'deki 'Yasak Elma'nın 'Halit'i Talat Bulut'un (62), 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Şimşek'i sette taciz ettiği söylenmişti.

119
Bir taciz itirafı da ondan geldi! - Sayfa 2

Özge Şimşek, ''Kravatını bağlarken beni dudağımdan öptü'' dediği usta oyuncuya dava açmış, yapımcı Fatih Aksoy da Talat Bulut'un sözleşmesini feshedebileceğini açıklamıştı.

219
Bir taciz itirafı da ondan geldi! - Sayfa 3

Talat Bulut kendini şu sözlerle savundu: ''Karavanda iç çamaşırımla duruyorum, kostümcüler gelip pantolonumu gömleğimi giydiriyor. İsteseydim 6 aydır taciz ederdim. İddialar tamamen yalan.''

319
Bir taciz itirafı da ondan geldi! - Sayfa 4

'NE TATLI ADAMSIN' Talat Bulut şu açıklamayı yaptı: ''Kız, istemediğim halde sürekli kravatımı düzeltmek için yanıma geliyor, 'Ne tatlı adamsın' diyordu. Sorun kostümcülere; hepsine sarılır yanaklarından öperim. Samimiyetimi taciz olarak göstermek çok ahlaksızca. Yanlış anlıyorlarsa, bu onların problemi. Bir tecavüz yasasının çıktığını sabah haberlerinde izleyip ilk paylaşan benim. 3 yaşındaki çocuk tecavüze uğradığında tepki gösterdim. Neden insanlar o zaman 'helal olsun Talat' demedi? 2 gündür yurt dışında olan kızım travma yaşadı. Bunun hesabını hukuk önünde verecekler. Fatih Aksoy da bana inandığını söyledi.''

419