Kitap
28 Eki 2014 09:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:51

Bir saat içinde dört farklı uçak kazası!

Dünyanın farklı bölgelerinde bir saat içinde dört uçak kazası meydana geldi!

Yapılan açıklamaya göre üç enkazdan üç çocuğun kurtulduğu, ancak Güney Afrika’da düşen uçaktan da bir çocuğun daha kurtulmuş olabilme ihtimalinin bulunduğu bilgisi verildi. Şimdi dördüncü çocuğun izi sürülüyor.

Japon Havayolları uçağındaki Amerikan vatandaşı Pamela May Donald’ın uçak düşmeden önce kilisesinin rahibi Len Vorhees’e yolladığı telefon mesajına ulaşan The Day gazetesi muhabirleri mesajın sanki dispotik bir geleceğin habercisi niteliğinde olduğunu belirtiyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Rahip Len Vorhees ise, “Dördüncü mühür de kırıldı. Bu, Tanrı’nın insanlığa son ve geri dönülmez işareti!” derken aynı günde gerçekleşen dört uçak kazasından sadece dört çocuğun kurtulmasının bir mucize olduğunu belirterek, kurtulan çocukların “Mahşerin Dört Atlısı” olabileceğine vurgu yapıyor.

Öte yandan açıklanan kaza raporlarında kaza nedenleri pilot hatası ve teknik arıza olarak belirtilse de aynı günde dört kazanın gerçekleşmesi ve ölmeden önce mesaj çekebilecek kadar vakit bulunan yolculardan onlarcasının mesajlarında parlak ışıklar gördüğünü yazması akıllara UFO şüphesini de getiriyor.

Aramızdaki Uzaylılar ve Tanrı’nın Evindeki Kertenkeleler adlı kitapların yazarı, UFO uzmanı Simeon Lancaster ise uzaylıların güçlerini kullanma ve güç gösterisi yapmaya karar vermelerinin dışında, bu olayların başka hiçbir açıklamasının olamayacağını belirtti.

Tesadüf olamayacak kadar ürpertici olan bu konunun tüm detayları Sarah Lotz’un sıra dışı bir kurguyla kaleme aldığı Üç romanında!

Stephen King’den, “Bu yüksek gerilimli, bomba gibi bir eser!” övgüsü alan Üç, Altın Kitaplar etiketiyle tüm kitapçılarda!



İşte Sarah Lotz'un Üç kitabı...

Advertorial