Televizyon
30 Eyl 2010 13:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:40

''BİR PROJE HAZIRLADIM, TAM BİZİM KAFAMIZ!'' ÇAKMA YİĞİT BULUT İZLEYENLERİ KOPARTIYOR!(VİDEO)

Levent Kazak, jölesi ve konuşmasını taklit etti, "Yiğit Bulut'a açık mektup" başlığı ile Sansür Kurulu önerisini yerden yere vurdu!

Türk Max kanalında "gündemi yakalamak yetmez, gündemi en başta, elden kaçırmamak hatta sonrasında da şekillendirmek gerekir" diyen HEBERLER isimli programın konusu, Başbakan Erdoğan’a sansür kurulu kurulmasını öneren Yiğit Bulut’tu.

Jölesi ve konuşmasını taklit ederek Habertürk Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni ile dalga geçen Levent Kazak, "Yiğit Bulut’a açık mektup" başlığı ile Bulut’un önerisini yerden yere vurdu.

İşte “Heberler” programındaki “Çakma Yiğit Bulut’un” o sözleri:

“Sayın Yiğit Bulut, size olan saygımı ve sevgimi nasıl ve ne şekilde ifade edebileceğimi bilmiyorum. Belki inanmayacaksınız, bizi seyreden seyircilerimiz de çok şaşıracaklar ama söylemek zorundayım, siz benim idolümsünüz! Varlığımın yegane sebebisiniz. Sayın Bulut, tabir-i caizse ruhlarımız aynı tornadan çıkmış. Televizyon yorumculuğuna başladığım günden beri hep size sesleneceğim anın geleceği heyecanıyla yaşadım.

Ve ki o gün geldi ama böylesine bahtsız, böylesine kalleş bir güne denk getirdiğim için özür dilerim efendim. Aleyhinizde, aleyhimizde demek isterim, bir karalama kampanyası başlatıldı. Hiç hak etmediğimiz bir karalama kampanyası bu. Ne dedik ve ne oldu? Siz internet ve medya üzerine yeni bir sansür kurulu oluşturulmasını istediniz. Kötü mü ettiniz? Farklı sesler var bu ülkede. Farklı sesler hadlerini bilecekler ve susacaklar! Her şeyin olduğu gibi internetin de, gazetelerin de sorumlulukları ama her sorumluğun da belli sınırları var. Bu sınırlar aşılınca ne olacak? Bu Odatv’ye, bu Medyatava’ya, bu Ekşi Sözlük’e, İnternet Haber gibi sitelere kim dur diyecek? Tutukla tutukla bitmez.

Sayın Yiğit Bulut, bırakın kurulu filan, gazetelerin neredeyse hepsini aldık. İnterneti de kapatalım. Yapılması gereken budur. Uzundur düşünüyorum, bakın bir proje hazırladım. Bayılacaksınız, tam bizim kafamız! Şimdi, aykırı düşüncelerin propaganda platformu haline gelen internet kapatılsın, aynı fonksiyonları gören tek site haline getirilsin. Öyle bir site olsun ki bu, yurttaşların tüm internet ihtiyaçlarını karşılasın. Birbirlerini “poke”leyebilsinler mesaj atabilsinler, mesajlar açık olmak şartıyla… Ben bizzat dururum başında, söz! Adını da buldum, Ak Site! Her şey ihtiyacı kadar olmalı hayatta, ihtiyacın kadar bilgi, ihtiyacın kadar iletişim, fazlası kafa karıştırır.

Saygılarımla efendim, beyefendiye hürmetler. Umarım günün birinde karşılaşır, elinizi sıkmak şerefine nail olurum. Hoşça kalın.”

Metin yazarlığı ve yönetmenliğini Levent Kazak’ın üstlendiği; Memet Ali Alabora, Serhat Kılıç ve Mahir İpek’in oyunculukları ile can verdiği “Heberler” adlı politik kabare TurkMax’ta yayınlanıyor.



İŞTE İZLEYENLERİ KOPARAN O VİDEO