Politika
04 Oca 2022 07:37 Son Güncelleme: 04 Oca 2022 07:41

Bir parti daha seçimlere katılma hakkı kazandı!

Bir partinin daha seçimlere katılmaya hak kazandığı öğrenildi.

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, Adalet Partisi'nin de seçimlere katılmaya hak kazandığını köşesinden aktardı. Ataklı, "Genel başkanlığını Vecdet Öz’ün yaptığı Adalet Partisi yılın son haftasında genel kurulunu bitirdi ve seçime katılmaya hak kazandı." diyerek bir partinin daha resmi olarak seçime katılacağını duyurdu.

VECDET ÖZ'ÜN DEĞERLENDİRMESİ

"Partinin genel başkanı Vecdet Öz’ün genel kurulda yaptığı bir değerlendirme dikkatimi çekti." diyen Ataklı, Öz'ün şu sözlerini de köşesine taşıdı:

“20 yıl sonra bu topraklarda;

Tarihinden koparılmış bir Millet..

Kur’an’dan koparılmış bir Din..

Gücü zayıflatılmış bir Ordu..

Ekonomisi çökertilmiş bir Devlet..

Sefalet içinde bir Toplum..

Demografik yapısı tahrip edilmiş bir Ülke yaratarak kendi kontrollerinde bir düzen kurmayı başardılar..

Cumhuriyet’in 100. yılı olan 2023 yılı ise bu ezeli kinin amacına ulaşacağı manidar bir tarih olarak telaffuz edilmektedir..”

SEÇİME KATILABİLECEK PARTİLER

Seçimlere katılma hakkı olan diğer partiler ise şunlar;

Adalet ve Kalkınma Partisi, Anavatan Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti, Genç Parti, Halkların Demokratik Partisi, Hür Dava Partisi, İYİ Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Muhafazakar Yükseliş Partisi, Saadet Partisi, Sol Parti, Türkiye Komünist Partisi, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi.

Yazının tamamı için tıklayın!