Bir evladın babaya en acı vedası! Bige Önal, sevgilisinin desteğiyle ayakta durdu

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Bige Önal'ın eski futbolcu babası Erhan Önal, son yolculuğuna uğurlandı. Önal, cenazede sevgilisi Aras Bulut İynemli'nin desteğiyle ayakta durabildi.

Bir evladın babaya en acı vedası! Bige Önal, sevgilisinin desteğiyle ayakta durdu - Sayfa 1

Hayatını kaybeden Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Önal için Bornova Kent Mezarlığı'nda tören düzenlenirken, cenaze namazı da salgın şartlarından dolayı kabristanda kılındı.


15
Bir evladın babaya en acı vedası! Bige Önal, sevgilisinin desteğiyle ayakta durdu - Sayfa 2

SEVGİLİSİNİN DESTEĞİYLE AYAKTA DURDU

Cenazeye spor, sanat ve iş dünyasından birçok kişi katıldı. Ayrıca taraftarlar da Erhan Önal'ın cenazesinde hazır bulundu. Önal'ın oyunculuk yapan kızı Bige Önal ve ailesi gözyaşlarını tutamadı. Bige Önal'ı bu acılı gününde oyuncu sevgilisi Aras Bulut İynemli de yalnız bırakmadı.


25
Bir evladın babaya en acı vedası! Bige Önal, sevgilisinin desteğiyle ayakta durdu - Sayfa 3

TAKIM ARKADAŞLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Erhan Önal'ın Galatasaray'da birlikte oynadığı takım arkadaşları Arif Kocabıyık ve Metin Yıldız büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Arif Kocabıyık Erhan Önal'ın çok iyi bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, "Çok üzgünüm, kendisi hem çok iyi bir insandı hem de çok iyi bir futbolcuydu. Hepimizin başı sağ olsun, onu özleyeceğiz" dedi.


35
Bir evladın babaya en acı vedası! Bige Önal, sevgilisinin desteğiyle ayakta durdu - Sayfa 4

Metin Yıldız ise, "Hepimizin başı sağ olsun. Pandemiden dolayı burada olması gerekenler burada olamadı. Çok üzgünüz, değerli bir insanı kaybettik" ifadelerini kullandı.

45