Televizyon
11 Eki 2017 13:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

Bir dönemin çocuk yıldızıydı! Hangi diziyle ekranlara dönüyor? (Medyaradar/Özel)

Televizyon ekranlarından hayatımıza girdiğinde pek çok erkek çocuğunun ilk aşkı, kız çocuklarının ise rol modeli olan Yıldız Asyalı hangi diziyle anlaştı?

Kanal 7’de yayınlanan Elif dizisi, yenilenen oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz ay dördüncü sezona merhaba dedi. Kadroya katılan yeni transferleden birisi de Yıldız Asyalı oldu.

Dünya üzerinde otuzdan fazla ülkeye ihraç edilen Kanal 7’nin başarılı dizisi Elif yeni sezonda yeni oyuncularla ekrana gelmeye devam ediyor.

Diziye yeni katılan oyunculardan biri de televizyon dünyasının tanınan isimlerinden Yıldız Asyalı oldu. Sanatçı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Yıldız Asyalı henüz 5 yaşındayken piyano çalmaya başladı.

Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlayan Asyalı, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda solist olarak görev aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olan oyuncu, bugüne dek bir çok dizi ve filmde oyunculuk yaptı.

Yıldız Asyalı, ilk ismi Eyvah Babam olan ve daha sonra Eyvah Kızım Büyüdü olarak yayınlanmaya devam eden dizide başrolü ünlü oyuncu Haluk Bilginer’le paylaşmıştı. Bugünlerde ise başarılı oyunculuk performansını sevilen günlük dizi Elif’te sürdürecek. 

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de ekranlara geliyor.