Gündem
27 Nis 2020 14:45 Son Güncelleme: 27 Nis 2020 14:50

Bir doktor daha koronavirüs kurbanı oldu!

Türkiye, dünyayı saran koronavirüsü (Kovid-19) ile amansız mücadelesini sürdürüyor. Bu süreçte en ön safta savaşan sağlık çalışanlarından Ankara Numune Hastanesi Cildiye Servisi Klinik Şefi olarak görev yapan Prof. Dr. Refika Ferda Artuz'un, dün vefat ettiği ortaya çıktı.

Türkiye, dünyayı saran koronavirüsü (Kovid-19) ile amansız mücadelesini sürdürüyor. Bu mücadele de de en ön safta doktorlar, hemşireler ve sağlık görevlileri bulunuyor. Salgın hastalıkla mücadelede de en çok hastalığa sağlık çalışanları yakalanıyor.

 

BİR DOKTOR DAHA KORONAVİRÜS KURBANI OLDU!

Koronavirüsüne yakalanan bir doktor daha yaşamını yitirdi. Ankara Numune Hastanesi Cildiye Servisi Klinik Şefi olarak görev yapan Prof. Dr. Refika Ferda Artuz'un dün vefat ettiği ortaya çıktı.

ÇORUM'UN SEVİLEN DOKTORU PROF. DR. REFİKA FERDA ARTUZ’UN ÖLÜM HABERİ 'SEVENLERİNİ ÜZDÜ..

Ankara Üniversitesi Tıp Faültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Refika Ferda Artüz, aslen Hatay Antakyalı olduğu öğrenildi. Prof.Dr.Artuz’un Ankara'dan önce, Çorum Hitit Üniversitesi Erol Elçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığı ve profesörlük unvanını da Çorum'da aldığı belirtildi.

Profesör Doktor Artuz’un acı haberi, özellikle kendisini çok seven Çorum'da büyük bir üzüntüyle karşılandı.