Televizyon
01 Ara 2015 15:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:12

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor!

Yılanların Öcü, 2 Aralık'ta yayınlanacak son bölümüyle izleyicilere veda ediyor.

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizide başrolleri, Cemal Toktaş (Bayram), Hande Soral (Fatma),  Korel Cezayirli (Kenan), Ahmet Varlı (Haceli),  Rüçhan Çalışkur (Irazca),  Servet Pandur (Remziye), Hande Kaptan (Şerife), Mehmet Atay (Hüsnü) ve Burak Can (Ömer)  paylaşıyor.

Senaryosunu Esen Ali Bilen, Makbule Kosif ve Eda Tezcan’ın kaleme aldığı Yılanların Öcü’nün ‘Veda’ ismini taşıyan final bölümünün özeti ise şöyle:

“Toprak beni çağırıyor oğlum! Gençliğim.. Çocukluğum.. Babanız beni çağırıyor” diyen Irazca, ait olduğu topraklara geri dönmenin hayalini kurarken,  Eroğlu malikanesinde de gizlenen sırlar bir bir ortaya çıkar. Kenan adaletle yüzleşirken,  Bayram oğluyla ilgili büyük gerçeği öğrenir. Diğer tarafta ise Esra atıldığı çöplükte ölümle yaşam arasında savaşırken Haceli de onu bulmak için canını dişine takmıştır. Zaman giderek hızlanmakta ve her şey sona doğru gitmektedir.  Irazca, Haceli, Fatma  ve Bayram’ı bekleyen kader onlara nasıl bir son hazırlamıştır...”

Yılanların Öcü’nün final bölümü, 2 Aralık Çarşamba 22.00’de Show TV’de.