Gündem
19 Ara 2012 12:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:31

BİR DEVRİN DEĞİL BİR ÖMRÜN DERGİSİ YAYINDA; AYSHA! KADRODA KİMLER VAR?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Misyonunu "Kadının ayağının altına cenneti getiren mayasındaki değerleri geliştirmek ve yaşatmak" olarak tanımlayan Aysha dergisi yayına girdi.

Modadan sanata, teknolojiden spora, tarihten güzellik sırlarına uzanan zengin içeriğiyle kadına dair her şeyi konu edinen Aysha Dergisi Ocak sayısı ile bugün itibariyle raflardaki yerini aldı.

Dergi temeli hoşgörüye dayalı, dışa dönük, modern ve hassas yapısı, dinamik ve yenilikçi tavrı ile güçlü bir duruş sergilemeyi, tüm bunları yaparken de inanca ve değerlerine uygun yaşamayı amaç edinmiş hanımlara ulaşmayı hedefliyor.

Ümit Meriç, Nevval Sevindi, Şaban Kızıldağ, Kübra Tekin, Ayşenur Kurtoğlu, Emel Acar, Hasan Kaçan, Cemalnur Sargut, Zeynep Özcan, Nihal Subaş gibi birbirinden değerli ismin yazılarıyla desteklediği yaşam ve stil dergisi Aysha, edindiği misyon ile bir devrin değil bir ömrün dergisi olmaya geliyor.

Pınar Küçükşabanoğlu’nun imtiyaz sahibi olduğu derginin Genel Yayın Yönetmenliği’ni Hülya Özerdemli, sorumlu yazıişleri müdürlüğünü ise Gözde Gülgün yapıyor.

İŞTE DERGİNİN KÜNYESİ:



MEDYARADAR/ÖZEL