Televizyon
04 Kas 2011 13:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:58

'BİR ÇOCUK SEVDİM'E HANGİ OYUNCU-MÜZİSYEN KATILDI?

Başrollerini Bülent İnal, Gülcan Arslan, Hakan Kurtaş ve Çetin Tekindor'un paylaştığı “Bir Çocuk Sevdim” adlı diziye yeni bir isim katıldı.

Oyuncu ve müzisyen Gülçin Santırcıoğlu “Bir Çocuk Sevdim”de
Diziye Sebahat karakteriyle dahil olan Gülçin Santırcıoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra müzisyenliğiyle de adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz yıl Elveda Rumeli adlı yapımda başarılı performansıyla dikkat çeken bu sezon ise Bir Çocuk Sevdim adlı dizide Sebahat karakterini canlandırıyor.

Konservatuar mezunu Santırcıoğlu, bir süre Gökhan Kırdar’ın vokalistliğini yapmış, özellikle Badem grubunun “Kalpsiz” adlı şarkısında yaptığı düetle müzikseverlerin büyük beğenisini toplamıştı. Profesyonel olarak piyano çalan Santırcıoğlu, dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde Turan karakterini canlandıran Çetin Tekindor’la karşılıklı oynadıkları sahnede yine şarkı söyleyecek. "Açık Bırak Pencereni, Örtme Perdeyi Bu Gece’’ şarkısını söyleyecek olan Gülçin Şantırcıoğlu, izleyenleri yine mest edecek.
Konservatuarda opera ve şan eğitimi alan ve müziğin hayatında hep olduğunu belirten Santırcıoğlu, “Bir Çocuk Sevdim’de canlandırdığım Sebahat karakteri karanlık bir tarafı olsa da çok renkli bir kadın. Bu karakterin şarkı söylemesi onu daha duygusal bir kadın yapıyor. Kendine ait bir dünyası var ve müzik de bunun bir parçası. Bu nedenle söylediğim şarkıların sevildiğini düşünüyorum, izleyenlerden de güzel eleştiriler alıyorum” dedi.

Yapımcılığını TMC Film/Erol Avcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosunu Gaye Boralıoğlu, Sema Ali Erol, Figen Şakacı, Emine Algan ve Ümit Kıvanç’ın yazdığı “Bir Çocuk Sevdim” her cuma saat 20:00’de Kanal D’de.