Televizyon
02 Eyl 2019 09:42 Son Güncelleme: 02 Eyl 2019 09:53

Bir Aile Hikayesi dizisine flaş transfer!

Sevilen dizi “Bir Aile Hikayesi’’, 14 Eylül Cumartesi saat 20.00’de 2.sezonuyla izleyicisiyle buluşacak.

2004 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Serkan Keskin, önemli projelerde rol alan, başarılı bir isim… Hem dizilerde hem de sinemada farklı karakterlerle hayranlarının karşısına çıkan Serkan Keskin, en çok da Leyla ile Mecnun dizisindeki İsmail Abi karakteri ile akıllara takılı kaldı.

Ben de Özledim, Beş Kardeş, Masum, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Hayat Şarkısı gibi pek çok sevilen dizide de bulundu. Son yıllarda sinemaya ağırlık veren Serkan Keskin, Fox TV’nin aile hallerini anlatan, naif dizisi Bir Aile Hikayesi’ne katıldı.

Sevilen dizi “Bir Aile Hikayesi’’, 14 Eylül Cumartesi saat 20.00’de 2.sezonuyla izleyicisiyle buluşacak.

Dizinin yeni ismi Leyla ile Mecnun’un İsmail Abi’si Serkan Keskin oldu. Artık onun adı Ufuk Damar…

Berk (Birkan Sokullu)’nun eski eşi Nil (Ezgi Eyüboğlu)’i tekrar kazanmak için çabalarken karşısına büyük bir rakip olarak hayat iştahı çok kabarık, enerjisi yüksek, efkarı bile neşeli bir doktor olan Ufuk Damar çıkacak. Ufuk karakterine ise son yılların başarılı oyuncusu Serkan Keskin hayat verecek.

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan’a, İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı, Serkan Ercan, Ezgi Eyüboğlu ile Servet Pandur gibi sevilen oyuncuların eşlik ettiği, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ve Murat Öztürk’ün oturduğu ve senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yeni bölümü için geri sayım başladı.