Gündem
18 Tem 2018 14:22 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:45

Binlerce şikayet var! YouTube'dan akla ziyan PKK propagandası!

Dünyada her ay 1,8 milyar kayıtlı kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılan YouTube, PKK’ya destek niteliğindeki videoları kaldırmamakta ısrar ediyor.

Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi YouTube terör örgütlerinin adeta propaganda mekanizması haline geldi.

Bir dönem IŞID’in oldukça sık başvurduğu videolu propaganda paylaşımları, bugünlerde PKK tarafından da oldukça çok tercih edilen bir yöntem oldu.

Eli kanlı teröristlerin hemen hemen her türlü içeriğinin bulunduğu Youtube’da artık kahraman Mehmetçiğimize yönelik hain saldırıların görüntüleri bile yayınlanmaya başlandı.

Türkiye’deki binlerce insanın şikayet yağmuruna tuttuğu bu içeriklerin şirket tarafından engellenmemesi ise oldukça garip bir durum ortaya çıkardı.

YouTube CEO’su Susan Wojcicki geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada özellikle şiddet ve cinsel içerikli paylaşımlara karşı savaş açtıklarını söyleyip, bu videoların tespiti için yeni ekipler kurduklarını duyurmuştu.

Ancak binlerce şikayete rağmen PKK/PYD içeriklerine herhangi bir yasak gelmemesi ise şirketin bu konuda Türkiye karşıtı bir tutum içinde hareket ettiğini bir kez daha gösterdi.