Dünya
02 Tem 2021 11:16 Son Güncelleme: 02 Tem 2021 11:18

Bill Gates'in iş tarzı büyük tepki topladı! "Kadın avcısı..."

Microsoft dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden bir tanesi olarak biliniyor. Kurucusu Bill Gates şirketi önemli bir noktaya kadar taşımayı başardı. Ancak onun iş hayatındaki davranışlarına ve kadın avcısı olduğuna yönelik dikkat çeken söylentiler dolaşıyor.

Dünyanın en zengin insanları içerisinde yer alan Bill Gates yeni iddialar ile anılıyor.

Gates için "iş yeri zorbası" ifadesinin en fazla kullanılan ifadelerden biri olduğu, Hatta onun yarattığı iyi ve yardımsever insan profilinin tamamen reklam çalışması olduğu iddia ediliyor. Gerçek yüzünün çok farklı olduğu yine söylentiler arasında dolaşıyor.

BILL GATES HERKESE BAĞIRAN BİRİYMİŞ
Eski çalışanları tarafından yapılan açıklamalardaki iddialara göre kendisi küstah ve aşırı sinirli bir yapıya sahip. Gates'in iş yerinde herkese bağırdığı ifade ediliyor. Ayrıca iddialara bakılırsa çalışanlarına genellikle “bu hayatta duyduğum en gerzekçe fikir” gibi sözler kullanıyor.

 "KADIN AVCISI"
Bill Gates ile ilgili iddialar sadece bunlardan ibaret değil. Aynı zamanda kendisinin striptiz kulüplerinin müdavimleri içerisinde yer aldığı iddia ediliyor. Düzenli olarak striptiz kulüplerini ziyaret eden Bill Gates için kadın avcısı ifadesini de kullanıyorlar.