Reklam PR
21 Mayıs 2010 10:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:18

BİLGİ'Lİ REKLAMCILAR DESTEK BEKLİYOR!..

Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde 11 yıldır Bölüm Başkanlığı yapan Atilla Aksoy'un bu görevinden ayrılacağını öğrenen Bilgi'li öğrenciler, kampanya başlattı.

"Bölümümüz önemli reklamcılar yetiştirmiş, mezunları, öğrencileri ve öğretim kadrosuyla bir bütün olarak ilerleyen, öğrencilerinin her sene yarışmalarda ödül kazandığı, son derece başarılı bir bölümdür. Bölümün başarısında Atilla Hoca’mızın sektör kökenli olmasının büyük önemi vardır. O’nun sayesinde sayısız reklam duayeni okulumuzda part-time olarak ders vermekte, birçokları da belli derslere konuk olarak katılmakta, öğrenciler bu dersler sayesinde staj, hatta iş imkanı buluyorlar" diyen Bilgi’li öğenciler, ilk adım olarak bir facebook grubu oluşturdu (http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=128848303796725&ref=ts)

Grup, öğrenci ve mezunlardan destek toplamaya devam ederken; Atilla Aksoy’u geri alabilmeleri adına yükseltmeye çalıştıkları sesin daha gür çıkması, daha geniş çevrelere yayılabilmesi için herkesten destek bekliyor.