Gündem
05 Eyl 2012 14:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:06

BİLGİ ÜNİVERSİTESİ DİPLOMALI KURUMSAL İLETİŞİMCİ YETİŞTİRECEK!(MEDYARADAR/ÖZEL)

İstanbul Bilgi Üniversitesi, 'Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Yüksek Lisans Programı'na ilk öğrencilerini kabul etmeye hazırlanıyor.

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) ve Kurumsal İletişimciler Derneği (KİD) ile birlikte hazırlanan master programında iletişim bilimci akademisyenler ile sektörün duayen isimleri mesleki tecrübelerini gençlere aktaracak.
 
Bilgi Üniversitesi, güncel tartışma ve gelişmeler doğrultusunda oldukça dinamik bir müfredat hazırladı. ‘Kurumsal Yapıları Anlamak’, ‘Halkla İlişkilerde Araştırma ve Ölçümleme’, ‘Stratejik İtibar yönetimi’ ve ‘Global İletişim ve Sosyal Medya’ gibi derslerle öğrencilere meslek yaşamlarında ihtiyaç duyacakları bilgiler teorik ve pratik anlamda sunuluyor.
 
Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Yüksek Lisans Program direktörü Yrd. Doç. Dr Erkan Saka “Birçok dersimiz iletişim sektörü profesyonellerinin öneri ve görüşleri doğrultusunda şekillendi. Aynı zamanda İDA ve KİD ile hayata geçireceğimiz ortak projelerle de akademik dünyayı sektörle buluşturmayı hedefliyoruz” dedi. Program için son başvuru tarihi 7 Eylül 2012 olarak belirtilirken, program hakkında detaylı bilgilere http://prcc.bilgi.edu.tr adresinden erişilebilir.

MEDYARADAR/ÖZEL