Bilge Öztürk, Bennu Gerede'nin 21 yaşındaki oğluyla aşk yaşıyor

Tarkan'ın 7 yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi avukat Bilge Öztürk (43) aradığı aşkı, kendisinden 22 yaş küçük Daren Gerede Erkaya'da buldu. Sosyetik Bennu Gerede'nin oğluyla aşk yaşadığını doğrulayan Öztürk, "Birlikte mutluyuz" açıklamasında bulundu.

Bilge Öztürk, Bennu Gerede'nin 21 yaşındaki oğluyla aşk yaşıyor - Sayfa 1

Megastar Tarkan'ın 43 yaşındaki eski sevgilisi avukat Bilge Öztürk aradığı aşkı, kendisinden 22 yaş küçük Daren Gerede Erkaya'da buldu. 

114
Bilge Öztürk, Bennu Gerede'nin 21 yaşındaki oğluyla aşk yaşıyor - Sayfa 2

"MUTLUYUZ"

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Bilge Öztürk, fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren ile aşk yaşadığını açıklayıp, "Daren ile üç aydır birlikteyiz ve mutluyum. Hayatımda yeni biri var ama evlenmedim, akıştayım. Zaten üç aydır birlikteyiz. Daren Gerede ile birlikteyim, mutluyuz" dedi.

214
Bilge Öztürk, Bennu Gerede'nin 21 yaşındaki oğluyla aşk yaşıyor - Sayfa 3

"AVUKATLIĞI FAAL OLARAK YÜRÜTÜYORUM"

Bilge Öztürk,  yılın büyük bir bölümünü Muğla Akyaka'da açtığı kite sörf okulunda geçirdiğini ve Formula 1 yarışlarını izlemek için geldiğini söyledi.  

314
Bilge Öztürk, Bennu Gerede'nin 21 yaşındaki oğluyla aşk yaşıyor - Sayfa 4

"Akyaka'da amacımız yavaş yavaş genç sporcular yetiştirmek. Her yıl 35 bin kişi benim okulumdan geçiyor, öğrendiği zaman tekrar geliyor. Yeni öğrenmek isteyenler çok oluyor kısa sürede öğreniliyor.

414