Gündem
25 Tem 2012 11:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:57

BILD GAZETESİ'NİN SPOR MÜDÜRÜNE TÜRK DAYAĞI

Bild gazetesinin spor müdürü Thomas Dierenga, haber yapmak amacıyla gittiği spor salonunda dayak yedi!

Türk dostu olarak bilinen Almanya’nın ünlü gazetelerinden Bild Zeitung’un spor müdürü Thomas Dierenga ile EC Boxpromotion’un patronu Erol Ceylan’ın kapışması nefes kesti.

Bild gazetesinin spor müdürü Thomas Dierenga, haber yapmak amacıyla EC Boxpromotion atrenman salonuna gitti. Thomas Dierenga burada kendisini bir anda ringin ortasında buldu. EC Boxpromotion’un patronu Erol Ceylan ile Thomas Dierenga’nın mücadelesini diğer bokscular yakından takip etti.

Gongun çalmasıyla başlayan dövüş sonrasında kondisyonu iyi olan Erol Ceylan, Bild’in spor müdürünü dövdü. Kondisyonu düşük olan Thomas Dierenga, bir süre sonra nefes alamaz hale gelince maç sona erdi.

Daha sonra boks yazarı Vedat Alyaz’a açıklamalarda bulunan Bild Zeitung’un müdürü, daha önce handbal oynadığını belirterek, "Birkaç yıl önce de Klitschko ile ringe çıkmıştım ancak aramızdaki anlaşma gereği o bana vurmayacaktı. Burada durum farklıydı. Ben bir boks yazarı olarak boksörlere büyük saygı duyuyorum. Bu maçta da anladım ki boks çok zor bir spor" dedi.

Thomas Dierenga, fırsat buldukça Türk boksörleri izlemeye gidiyor.