Medya
31 Ara 2013 11:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:51

Bilal Erdoğan'ı yatağından alacaklardı! Yeni Şafak'ın derin ismi yazdı!

AKP ile cemaat arasındaki savaşta dudakları uçuklatan iddialar ve senaryolar havada uçuşuyor.

Yeni Şafak Gazetesi'nin hükümete yakınlığı ile bilinen ismi Abdülkadir Selvi, 'Emniyetten Cemaate uzanan bir paralel hat çekildiğini' iddia etti.

Selvi'nin yazısındaki iddiaya göre Savcı Muammer Akkaş'ın yarım kalan operasyon girişiminde şoke eden bir hamle planlanmıştı. Selvi'ye göre o operasyonla Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan gece yatağından alınacaktı. Bu iddianın üzerine bir de paralel devletle ilgili şok bir ima geldi.

İşte Selvi'nin yazısındaki şok bölümler;

BİLAL'İ YATAĞINDAN ALACAKLARDI

"Hani bizim Başbakan diktatördü... Diktatör dediğiniz Başbakan'ın oğlunu gece yarısı yatağından almaya kalkışıyorsunuz. Size kimse bir şey yapmıyor. Sadece Başbakan çıkıyor, 'Asıl hedef benim' diyor.
(...) Siz gidin de bir diktatörün ülkesinde, uydurma iddialar üzerinden Başbakan'ın çocuğunu gözaltına almaya kalkışın. Operasyon yapıp, gözaltına aldığınız bürokratlara, belediye başkanlarına,
'Başbakan talimat verdi yaptık deyin serbest bırakalım' deyin. Yetinmeyin Başbakana ulaşabilmek için, deliller üretin. Diktatörün ülkesinde bunu yapana ne yaparlar düşünmek bile istemiyorum.

SAVCININ HEYKELİNİ DİKMEDİKLERİ KALDI
Hani Başbakanın iş takibi yapıyor dediği savcı vardı ya. Başka yerde aramayın. Fatih Belediyesi'ne giriş çıkış görüntülerine bakın.
Sonra onun üzerine Fatih Belediye Başkanı'nın gözaltına alınmasını bunun üzerine ekleyin, tablo ortaya çıkıyor.
YAPILANIN ADI HER YERDE CUNTA'DIR

Bunlar ne yaptı?
1-Operasyon UYAP'a girilmedi. Adalet Bakanlığı'nı bırakın Başsavcılığa dahi bilgi verilmedi.
2- UYAP'a başka isimler hakkında dosyalar açılıp, soruşturma yürütüldü.
3-Operasyon kayıtları POL-NET'e yüklenmek yerine ayrı bir yerde muhafaza edildi.
Böylece devlette olmayan bilgiler, paralel devletin elinde oldu. Bir noktaya gelindi, paralel devlet, devlete karşı operasyon yapmaya kalkıştı.
Bunun dünyanın her köşesindeki adı, 'cunta'dır. Bunu yapanlara da cunta faaliyeti içinde olmaktan dolayı hesap sorulur.

PARALEL DEVLET MERSİN VE ANTEP'TE DİNLEME YAPTI
İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın TRT'de yaptığı "güneydeki bir şehrimizde vali, emniyet müdürü ve siyasi partilerin dinlediği" iddialarıyla ilgili de Selvi'den kent isimleriyle birlikte başka iddialar geldi. O kentin Mersin olduğunu söyleyen Selvi, Mersin'deki dinlemeyi istifa eden Zafer Çağlayan'a da bağladı.

EMNİYETTEN PARALEL HAT ÇEKİLDİ

Selvi'nin asıl çarpıcı iddiası ise hiç de masum olmayan bir soruyla geldi. Selvi'nin iddiasına göre Emniyet istihbarattan paralel bir hat çekildi. İşte o vahim iddia;

"Paralel devlet, Mersin ve Gaziantep dışında hangi illerimizde, dinleme yapıyor, kanunsuz bir şekilde elde edilen bilgiler nerede depolanıyor ve hangi amaçlakullanılıyor.
Bu soru çok masum oldu.
Yeni bir soru daha sorayım.
Dinleme işlemlerinin yapıldığı birimlere, ucunun nerede olduğu tahmin edilen, 'Paralel bir hat' çekildi mi?