Gündem
27 Eyl 2012 15:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:11

BİK DENETMENİ ÖZERGİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR!

Sakarya'da dün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Devrim Ersen Özergin toprağa veriliyor

Sakarya’da dün gazete denetimi sırasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Basın İlan Kurumu (BİK) Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü’nde şef olarak görev yapan Devrim Ersin Özergin bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Basın İlan Kurumu tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

BASIN ŞEHİDİMİZ DEVRİM’İ BUGÜN UĞURLUYORUZ

Sakarya’da dün gazete denetimi sırasında uğradığı silahlı saldırı sonucu aramızdan ayrılan Basın İlan Kurumu (BİK) Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü’nde şef olarak görev yapan arkadaşımız, basın şehidimiz Devrim Ersen Özergin’i bugün son yolculuğuna uğurluyoruz.

Devrim, Üsküdar’daki Şakirin Camii’nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından babasının yattığı Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

DEVRİM’İN HİKAYESİ

Evli ve 7 aylık bir çocuk babası olan Devrim Ersen Özergin, 8 ağustos 1972 tarihinde İstanbul Kadıköy’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Kadıköy Gazi Mustafa Kemal Paşa İlkokulu’nda başlayan Özergin, ardından Kadıköy Kemal Atatürk Ortaokulu’nu ve Kadıköy Kenan Evren Lisesi’ni Bitirdi. 1992 yılında girdiği Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden 1997 tarihinde mezun oldu. Askerliğini 1998 Mart ayı ile 1999 Temmuz ayları arasında yedek subay olarak Karabük’te tamamladı. Özergin, çeşitli kuruluşlarda basın danışmanlığı yaptıktan sonra, 2000 yılında Basın İlan Kurumu ailesine katıldı. 12 yıldan bu yana Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nde görev yapan Devrim, beyefendi kişiliğiyle tanınıyordu.