Televizyon
07 Mar 2016 10:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

Bıg Brother Türkiye'nin birincisi ve 1 milyonun sahibi kim oldu? (Medyaradar/Özel)

Star TV'de yayınlanan Big Brother final yaptı. Nefes kesen finalde birinciliği ve 1 milyon liralık büyük ödülü kim aldı?

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı, fenomen program ‘Big Brother Türkiye’nin birincisi ve 1 milyon liralık büyük ödülün sahibi belli oldu. Dün gece (pazar) Star’da canlı olarak ekrana gelen görkemli final gecesinin sonunda, izleyicilerden gelen SMS oylarının yüzde 64’ü ile en yüksek oyu alan Şırnaklı Sinan, ‘Big Brother Türkiye’nin birinci sezonuna adını altın harflerle yazdırdı.

CANLI YAYINDA BÜYÜK HEYECAN
‘Big Brother Türkiye’ evinde 100 gün kalmayı ve adlarını finale yazdırmayı başaran; Arsel, Sinan, Onur ve İdil, dün gece (pazar) canlı yayında büyük heyecan yaşadılar. Onların bu heyecanına yakınları ve ‘Big Brother Türkiye’ evinden elenen Alphan, Çağla, Demir, Emrah, Funda, Gülşen, Gökçen, Hüseyin, Rezan, Seda, Tuğra ve Yasin de stüdyoya gelerek ortak oldu.
Erkek finalistlerin smokin , tek kadın finalist İdil’in tuvalet giydiği ve nefeslerin tutularak izlendiği final gecesinde büyük bir coşku vardı.

EV HALKI, 100 GÜNDE NELER YAŞADI
‘Big Brother Türkiye’ evinde, 28 Kasım 2015’te, 8’i erkek, 8’i kadın 16 kişiyle başlayan ve dün gece (pazar) muhteşem bir finalle sona eren 100 günlük masalda, yaşanan unutulmaz anlar büyük final öncesi, birbirinden çarpıcı görüntülerle ekrana geldi.

Evde 100 gün boyunca yaşanan eğlenceler, aşklar, kavgalar, gözyaşları, partiler, liderlik görevleri, yılbaşında kazandıkları para ödülünü harcamaları, kaybettikleri para ödülünü  ‘Limon Bahçesi’ görevinde geri kazanıp, ödüllerini 100 bin liraya tamamlamaları ve daha birçok anının hatırlatıldığı gecede Asuman Krause, yaptığı esprilerle izleyenleri kahkahalara boğdu.  

SONUÇLAR NOTER HUZURUNDA AÇIKLANDI
‘Big Brother Türkiye’nin birincisini belirleyecek izleyici oylaması canlı yayında sona erdi. Bakırköy 2. Noter Vekili, ilk olarak, ‘Big Brother Türkiye’nin 4. ve 3’üncüsünün isimlerinin yer aldığı zarfı Asuman Krause’ye verdi. O andan itibaren, ‘Big Brother Türkiye’ evinde, stüdyoda ve ekran başındaki ‘Big Brother Türkiye’ izleyicilerinde heyecan zirveye çıktı.

FİNALDE EN AZ OYU İDİL ALDI                                                                                                                
‘Big Brother Türkiye’nin finalinde, izleyicilerden en az oyu İdil aldı ve 1 milyon liralık büyük ödülü kaybeden ilk finalist oldu. İdil, ev halkıyla vedalaştıktan sonra stüdyoya geldi. İzleyicilerden en az oyu alan ikinci finalist Onur da İdil’in ardından stüdyoya geçti.

BİRİNCİ AÇIKLANIRKEN NEFESLER TUTULDU
‘Big Brother Türkiye’nin birincisi ve 1 milyon liralık büyük ödülün sahibi olmak için Arsel ve Sinan baş başa kaldı. Ve, tam 100 gündür heyecanla, merakla, sabırsızlıkla beklenen o büyük an geldi, nefesler tutuldu. Asuman Krause’nin, ‘Big Brother Türkiye’nin birincisinin ve 1 milyon liralık büyük ödülün sahibinin, seyirciden gelen yüzde 64 oy ile Sinan olduğunu açıklamasıyla birlikte de, eve konfetiler yağdı, stüdyoda ise büyük bir coşku yaşandı.

‘ŞAMPİYON BEN OLDUM BEN’
‘Big Brother Türkiye’nin birincisi Sinan’i ilk kutlayan Arsel oldu. Arsel, Sinan’a sarıldı ve onun mutluluğunu paylaştı.  Ardından da stüdyoya geldi. Evde tek başına birinciliğin ve 1 milyon Lira’nın mutluluğunu yaşayan Sinan, “Şampiyon ben oldum, ben” sözleriyle sevincini dile getirdi. Sinan, ardından alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde stüdyoya geldi. Bu sırada patlayan konfetiler ve yanan meşalelerle stüdyoda tam bir bayram havası yaşandı. Sinan burada da bir konuşma yaptı ve şunları söyledi: “Buraya çok zor şartlarda geldim. Bana oy veren, vermeyen herkesten Allah razı olsun. Çok mutluyum. Ben buraya Doğu’dan geldim ama, doğu, batı, kuzey, güney yok; hepimiz kardeşiz.”
‘Big Brother Türkiye’nin tam 100 gün ‘Big Brother Türkiye’ evinde kalarak birinciliğini kazanan ilk şampiyonu Sinan sevincini, eve ilk geldiği gün söylediği “Benim babam kraldır”  sözleriyle, izleyiciyi de kalbinden vurduğu babasına sarılarak kutladı.