Televizyon
24 Oca 2016 00:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:18

‘Big Brother Türkiye’ evinde 8.haftada çifte veda! (Medyaradar/Özel)

‘Big Brother Türkiye’nin Cumartesi akşamı ekrana gelen 8. hafta eleme gecesinde büyük sürprizler yaşandı.

Seda, ev halkının yaptığı oylamayla, Funda da elemede, izleyicilerden en az oyu alarak ‘Big Brother Türkiye’ evine veda etti. ‘Big Brother Türkiye’de ilk kez iki kişinin birden elendiği gecede Arsel ise, ‘Big Brother’ın verdiği görevi, ev halkının son saniyede yerine getirmesiyle evde kaldı. ‘Big Brother’, Onur’un yaptığı kural ihlalini de affetmedi ve ev halkının ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasından kazandığı 150 bin TL’lik ödülü, 100 bin TL’ye indirdi.

ONUR’UN KURAL İHLALİ PAHALIYA MAL OLDU                                                                                                                    
‘Big Brother’, hafta içerisinde ev halkına ‘kımıldama’ komutu verdiği bir sırada Onur, komut devam ederken ‘normal’e döndü ve lider odasına çıktı. Onur’un bu kural ihlalini affetmeyen ‘Big Brother’, ev halkının ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasından kazandığı 150 bin TL’lik ödülü 100 bin TL’ye indirdi.

REZAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU      
                                                                                                           
‘Big Brother’ın ev halkına ‘kımıldama’ komutu verdiği bir sırada telefon çaldı. ‘Big Brother’ telefona Rezan’ın bakmasını istedi. Telefonda annesinin sesini duyan Rezan gözyaşlarına boğuldu.

ARSEL SON SANİYEDE EVDE KALDI
                                                                                                        
Evdeki telefon bir süre sonra yeniden çaldı. Telefonu Funda açtı. Big Brother, Funda’ya telefonu İdil’e vermesini söyledi. Big Brother, İdil’e “Bu gece bu evden bir kişi gidebilir. Onun kaderi senin ve arkadaşlarının elinde” dedi ve Arsel’in evdeki geleceğini belirleyecek bir görev verdi. Görev; ‘Arsel … …’ yazılı panodaki eksik harfleri bulmak ve panoyu ‘Arsel evden gitmesin’ şeklinde, eksiksiz bir şekilde tamamlamaktı. O andan itibaren İdil ve ev halkı, ‘Big Brother’ın sorduğu sorularda gizli ipuçlarını değerlendirerek, evin değişik yerlerinde saklı harfleri bulmak için zamana karşı büyük bir yarış verdi. Ve son saniyede bulunan son harf ile Arsel evde kaldı.

EV HALKI OYLADI, SEDA GİTTİ  
                                                                                                                          
‘Big Brother’, ev halkından evden gitmesini istediği bir kişinin ismini söylemesini, ismi en çok söylenin evden gideceğini söyledi. Funda’nın adını söyleyen Rezan’ın dışında tam sekiz kişi, Seda’nın yüzüne karşı onun evden gitmesini istediğini söyledi. Seda eve veda ederken Onur’a “Seni çok seviyorum” dedi.

ONUR VE GÖKÇEN’E PARA TEKLİFİ   
                                                                                                              
Onur ve Gökçen’i görüşme odasına çağıran ‘Big Brother’ onlara, bu hafta alışveriş görevi yapılmaması ve ev halkının bütün bir hafta boyunca mısır gevreği ve sütle beslenmeleri karşılığında, her birine 7 bin 500 lira, toplamda ise 15 bin lira teklif etti. Bir süre düşünen ve aralarında tartışan ikili, teklifi reddetti. İdil ve Arsel’in de görüşme odasına gidecekleri sırada Onur, Arsel’e teklifi reddettiğini söyledi ve kural ihlali yaptı. ‘Big Brother’ Onur’un bu kural ihlaline karşı, ev halkına, bir hafta boyunca mısır gevreği ve sütle beslenme cezası verdi.

İZLEYİCİLER ‘FUNDA GİTSİN’ DEDİ    
                                                                                                              
‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri verdikleri oylarla Rezan ve Hüseyin’i korudu. İzleyicilerden en az oyu alan Funda ile, ev halkının yaptığı oylamada elenen Seda, 8. haftada ‘Big Brother Türkiye’ evine, 1 milyon liralık rekor ödüle ve hayallerine veda etti. Rezan, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilerden en çok oyu aldı ve ‘Big Brother Türkiye’ evinde kaldı.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Asuman Krause’nin sunduğu ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece, Cumartesi akşamları ise ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.

Seda'nın vedası:

Funda'nın vedası: