Reklam PR
08 Şub 2012 17:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:19

BİAMEDYA SUN EXPRESS HAVA YOLLARI KABİN İÇİ REKLAM SATIŞ HAKLARINI ALDI!

Biamedya, Türk Hava Yolları'nın ardından Sun Express Hava Yolları'nın da kabin içi ekranların reklam gösterim haklarını bünyesine kattı.

Sun Express Hava Yolları’nın tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında bulunan kabin içi ekranları reklam satış haklarını bünyesine katan Biamedya, Mart 2012 tarihi itibarıyla müşterilerine hizmet vermeye başlayacak.

Hizmet çıtasını yükselterek markalara daha geniş bir yelpazede hitap etmeye başladıklarını belirten Biamedya Genel Müdürü Cem Mengüç, “Türk Hava Yolları’nın kabin içi AIRSHOW ve ONAIR TV’deki tüm reklam satış hakları  bünyemizde yer alıyor. “Markanız Bizimle Dünyayı Dolaşsın” sloganı ile müşterilerimizi Türkiye’nin ve dünyanın farklı noktalarına taşımaya devam ediyoruz. Şimdi, 2011 yılında 8 milyon yolcu sayısına ve 68 farklı destinasyona uçan Sun Express Havayollarını da bünyemize kattık.  Böylece Biamedya olarak, uçak içi reklam alanları ile reklam verenlere yeni ufuklar açmış olduk.” dedi.

Biamedya’nın reklam pazarlama konusunda hızla büyüdüğünü söyleyen Mengüç, “Dünya’nın en iyi havayolu şirketleri arasında yer alan Türk Hava Yolları ve Sun Express’in toplam 258 hat sayısı bulunuyor. Bu hatlarda, reklam verenlere dünyanın her yerinde tanıtım yapma olanağı sağlıyoruz.  Biamedya olarak yerli ve yabancı birçok havayolu firmasından da reklam alanlarının satışı için teklifler alıyoruz. Yeni alanlar ve yeni destinasyonlarla 2012 yılında reklam verenlere daha fazla hizmet vereceğiz. ’’ dedi.