Magazin
04 Eki 2010 08:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:40

BEYAZ'I KIZDIRAN SORULAR! "BİZ YAŞADIK BİZ BİTİRDİK ARTIK YETER!"

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, eski sevgilisi Tanem Sivar'dan ayrılmasıyla ilgili sorulara tepki gösterdi!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, eski sevgilisi Tanem Sivar’dan ayrılmasıyla ilgili olarak, “Biz yaşadık, biz bitirdik. İyi arkadaştık arkadaşlığımızı kaybetmemek için ayrıldık” dedi

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin davetlisi olarak geldiği İzmir’de diş hekimleriyle ‘dişe dokunur sohbetler’ yapan şovmen Beyazıt Öztürk, toplantının ardından basın mensuplarının eski sevgilisi Tanem Sivar’la ilgili sorularını yanıtladı. Ayrılığın nedeninin sorulması üzerine Beyaz, şu yanıtı verdi:

“Sizin bir ilişkiniz olduğunda tüm mahalleye anlatıyor musunuz? Ünlü ya da ünsüz olmak önemli değil, insanız. Bir insanın özelini her tarafa ‘şundan bitti, şöyle oldu, böyle oldu’ diye anlatması ayıp bir şey gibi geliyor bana. Ben öyle gördüm en azından. Biz yaşadık, biz bitirdik. Bu bizim içimizde olan bir şey ama çok iyi arkadaşız, dostuz, hiçbir sıkıntımız yok. Gerekli açıklamayı yaptık. Çok merak eden varsa bilinmesi gereken bir şeyse ‘iyi arkadaştık arkadaşlığımızı kaybetmemek için ayrıldık. Bunun dışında yapacağımız bir açıklama gündemi yorar.”